Το Rolex της Hennessey απλά τα σπάει!

Το Hennessey Venom F5 λαμβάνει μια προαιρετική αναβάθμιση 200.000 δολαρίων! Όχι για να γίνει πιο γρήγορο, αλλά για να ομορφύνει τον καρπό του κατόχου...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Hennessey

Αυτό που δημιούργησε η Hennessey είναι ένα σπάνιο Rolex, ειδική κατασκευή που θα συνοδεύει το Venom. Το απίστευτο σε αυτό το ακριβό δημιούργημα είναι η διάφανη κάσα και το καντράν του, που αποκαλύπτουν τον υπέροχο μηχανισμό του. Η κατασκευή του ήταν ιδιαίτερα πολύπλοκη και κράτησε για περισσότερες από 30 μέρες συνεχούς εργασίας σε τόρνο πέντε αξόνων εξαιρετικής ακρίβειας. Η απροσδόκητα μακρά διαδικασία κατεργασίας οφείλεται στην ασυνήθιστη επιλογή κρύσταλλου ζαφειριού.

Το υλικό αυτό αντέχει τις καταπονήσεις χωρίς να φθείρεται, μιας και υπό ελεγχόμενη ψύξη γίνεται διάφανο και εξαιρετικά σκληρό. Με βαθμό σκληρότητας 9 στα 10, το υλικό αυτό είναι λίγο πιο μαλακό από το διαμάντι, που είναι το πιο σκληρό υλικό στον πλανήτη.

Μέσα στη θήκη διαστημικής τεχνολογίας, υπάρχει ένα Rolex 4130, με μηχανισμό εξαιρετικής ακρίβειας. Μάλιστα ένα μέρος του, ορατό από τη διάφανη κάσα, είναι επιχρυσωμένο 24 καρατίων, όπως ακριβώς και οι χρονογράφοι. Οι δείκτες της ώρας και των λεπτών είναι από μαύρο χρυσό.

Η στεφάνη του ρολογιού είναι κατασκευασμένη από ανθρακόνημα, ενώ οι αριθμοί για την ώρα έχουν αντικατασταθεί από 5άκτινα αστέρια. Το λουράκι θα ταιριάζει με το χρώμα που έχει επιλέξει ο εκάστοτε ιδιοκτήτης του Venom. Η διάμετρος του ρολογιού είναι 40 χλστ., με το σπάνιο ρολόι να αντέχει σε βάθος 100 μέτρων. Κάθε ένα από τα 24 κομμάτια που θα κατασκευαστούν θα συνοδεύεται από πενταετή εγγύηση της Hennessey, όπως προσφέρει και η Rolex.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.