Το ρολόι της Bugatti που αξίζει όσο ένα supercar!

Η Bugatti ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Jacob & Co. και αυτά τα δύο ρολόγια που παρουσιάστηκαν στην Baselworld 2019 είναι τα πρώτα δημιουργήματά της.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η συνεργασία της Bugattti με την Jacob & Co. όπως ήταν λογικό απέφερε… πολύτιμους καρπούς που δεν είναι άλλοι από δύο νέα ρολόγια με το λογότυπό της αλλά και σαφείς παραπομπές στα αυτοκίνητά της.

Αξίζει να αναφέρουμε τα λόγια του προέδρου της Bugatti Stephan Winkelmann, σχετικά με τη νέα αυτή συνεργασία, ο οποίος είπε “στόχος της συνεργασίας αυτής είναι να ανακαθορίσουμε τα όρια σε ότι μηχανικά μοιάζει αδύνατο”.

Πρώτα δείγματα γραφής λοιπόν τα Twin Turbo Furious Bugatti Edition (το αριστερά στην πιο πάνω εικόνα) και Bugatti Chrono Edition Limitee 110 Ans και το κάθε ένα έχει την δική του προσωπικότητα. Το πρώτο από τα δύο είναι περιορισμένης παραγωγής αφού μόλις 39 θα κατασκευαστούν. Τα 18 θα είναι με carbon κάσα, ακόμη 18 θα είναι με ροζ χρυσό και τρία με διαμάντια!

Το δεύτερο ρολόι, όπως γίνεται φανερό και από την ονομασία του, δημιουργήθηκε για να γιορτάσει τα 110 χρόνια της μάρκας. Στο καντράν του έχει ρίγες στα χρώματα της γαλλικής σημαίας, είναι κατασκευασμένο από carbon και θα κατασκευαστεί και αυτό σε περιορισμένο αριθμό και συγκεκριμένα σε 110 μονάδες.

Η τιμή του Twin Turbo Furious Bugatti Edition θα είναι περίπου στα 500.000 ευρώ, ενώ αυτή του Bugatti Chrono Edition Limitee 110 Ans στα 35.000 ευρώ. Όλα τα ρολόγια που θα παραχθούν θα είναι φυσικά αριθμημένα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr