Το ρουμάνικο μοντέλο που “έπιασε” κορυφή – Πάνω από το Tesla Model Y στην Ευρώπη

Για δεύτερο συνεχόμενο μήνα, το μοντέλο των Ρουμάνων έπιασε κορυφή στην αγορά της Ευρώπης, αφήνοντας τα Tesla Model Y και VW Golf πίσω του...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Dacia Sandero

Στη δημοσίευση των ταξινομήσεων για τον δεύτερο μήνα της χρονιάς προχώρησε ο οργανισμός “Jato Dynamics” και, όπως αναφέρουν τα στοιχεία, την πρώτη θέση της ευρωπαϊκής αγοράς κατέκτησε για δεύτερο συνεχόμενο μήνα το Dacia Sandero. Στην δεύτερη θέση βρέθηκε το περσινό best-seller του κόσμου, Tesla Model Y, ενώ η πρώτη τριάδα για τον Φεβρουάριο ολοκληρώθηκε με το Volkswagen Golf.

Δείτε επίσης: Αυτά είναι τα τρία δημοφιλέστερα B-SUV – Οι τιμές τους στην Ελλάδα

Πιο συγκεκριμένα, τον Φεβρουάριο του 2024 στην Ευρώπη ταξινομήθηκαν 20.979 Dacia Sandero, ενώ το αμιγώς ηλεκτρικό Tesla ταξινομήθηκε 17.960 φορές. Το δε Golf ταξινομήθηκε 19.490 φορές, πετυχαίνοντας εντυπωσιακή αύξηση (+45%) συγκριτικά με τον Φεβρουάριο του 2023.


Ακολουθεί ο πίνακας με τα δέκα δημοφιλέστερα μοντέλα της ευρωπαϊκής αγοράς για τον Φεβρουάριο που μας πέρασε:

Πάμε να δούμε και την συνολική εικόνα, με τον Φεβρουάριο να είναι ένας θετικός μήνας για την Ευρώπη. Οι ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων σε 28 ευρωπαϊκές αγορές άγγιξαν τις 988.116. Ο συγκεκριμένος αριθμός “μεταφράζεται” σε μία αύξηση κατά 10% συγκριτικά με τον Φεβρουάριο του 2023.

Πηγή: jato.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.