Το ταχύτερο τρακτέρ στον κόσμο με τελική 247 χλμ./ώρα (+video)

Ήταν τέλη του περασμένου Ιουνίου όταν η JCB ανακοίνωσε το ρεκόρ που πέτυχε με το τρακτέρ της το οποίο έγινε το ταχύτερο στον κόσμο. Πλέον έχουμε νέο ρεκόρ!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Τα ρεκόρ ταχύτητας είναι ευρέως διαδεδομένα και πολλοί προσπαθούν να τα καταρρίψουν με κάθε τρόπο, ακόμη και με χλοοκοπτικό (δείτε εδώ το ταχύτερο χλοοκοπτικό στον κόσμο, που κατασκευάστηκε από τη Honda).

Εκτός όμως από τον ανταγωνισμό για το ταχύτερο χλοοκοπτικό, υπάρχει και αυτός για το ταχύτερο τρακτέρ στον κόσμο. Και η μάχη καλά κρατάει, καθώς ενώ πέρυσι είχαμε ρεκόρ, φέτος αυτό καταρρίφθηκε και μάλιστα για δεύτερη φορά.

Η πρώτη ήταν τον περασμένο Ιούνιο, όπως μπορείτε να δείτε εδώ από την JCB, η οποία πλέον ανακοίνωσε και νέο ρεκόρ σχεδόν μισό χρόνο μετά.

Συγκεκριμένα, η JCB έσπασε το ρεκόρ για το ταχύτερο τρακτέρ στον κόσμο πετυχαίνοντας μέση ταχύτητα 217,568 χλμ./ώρα, στο αεροδρόμιο Elvington στο York.

Το Fastrac Two είχε πολλές μετατροπές σε σχέση με το One, που κατείχε το ρεκόρ μέχρι πρότινος, με καλύτερη αεροδυναμική και μειωμένο βάρος. Η μέγιστη ταχύτητα που κατέγραψε ήταν 247,35 χλμ./ώρα αλλά για το ρεκόρ λαμβάνεται υπόψιν ο μέσος όρος της ταχύτητας σε διαδρομή χιλιομέτρου και προς τις δύο κατευθύνσεις. Το στάνταρ μοτέρ το τρακτέρ του ρεκόρ, έχει αντικατασταθεί με άλλο που αποδίδιε 1.000+ ίππους, το κιβώτιο είναι χειροκίνητο έξι σχέσεων

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε και το video που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram η JCB. Τέλος να πούμε πως ο οδηγός του ριψοκίνδυνου αυτού εγχειρήματος ήταν ο Guy Martin!

Πηγή: Guinness Records

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr