Το… πολιτικό τανκ των 800 PS που έμεινε στα αζήτητα… (+video)

Απόσταση 51 εκ. από το έδαφος, βάρος 4,5 τόνων και 800 ίπποι! Το Ripsaw EV3-F4 είναι το απόλυτο όχημα για περιπέτεια!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
δημοπρασία τανκ

Μπορεί συνήθως να δημοσιεύουμε δημοπρασίες σπάνιων μοντέλων, αλλά αυτή τη φορά έχουμε να κάνουμε με κάτι τελείως διαφορετικό. Αυτό το τανκ δεν φέρει πολεμικό εξοπλισμό, οπότε μπορείτε να το αποκτήσετε, και σίγουρα ξεπερνά κάθε εμπόδιο χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Ένα εναλλακτικό όχημα για λάτρεις της περιπέτειας που ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να σου φανεί χρήσιμο…

Strand Craft: Το πιο πολυτελές σκάφος διάσωσης

Ονομάζεται Ripsaw EV3-F4 και, μπορεί να μην είναι το κατάλληλο όχημα για το πεδίο της μάχης, αλλά η απόσταση των 51 εκ. από το έδαφος του επιτρέπει να περνά κάθε εμπόδιο. Εξωτερικά μπορεί να φαίνεται ετοιμοπόλεμο, αλλά στο εσωτερικό του επικρατεί ένα εντελώς διαφορετικό κλίμα.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, το τιμόνι του είναι αρκετά ιδιαίτερο, ενώ υπάρχουν και δύο οθόνες 12 ιντσών η καθεμία, οι οποίες προέρχονται από την εταιρεία Garmin. Η πρώτη εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με την οδήγηση και η δεύτερη μόνο σύστημα infotainment δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού ο σκοπός της ύπαρξής της είναι να απεικονίζει τα πλάνα από τις εξωτερικές κάμερες. Εννοείται ότι υπάρχουν επιπλέον θερμικές κάμερες με εύρος θέασης 360 μοιρών.

Τα καθίσματα είναι της εταιρείας Recaro και οι δερμάτινες επενδύσεις δημιουργούν ένα πολυτελές κλίμα που δεν αρμόζει σε τανκ. Όσο για τα μηχανικά μέρη, κάτω από το καπό έχουμε έναν θηριώδη V8 turbodiesel κινητήρα χωρητικότητας 6,6 λτ., ο οποίος αποδίδει 800 ίππους και 2.033 Nm ροπής. Κάτι τέτοιο, επιτρέπει στο όχημα των 4,5 τόνων να κινηθεί με ταχύτητα που αγγίζει οριακά τα 100 χλμ./ώρα.

Την δημοπρασία του τανκ είχε αναλάβει η εταιρεία Hemmings Auctions και, όπως μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ, έμεινε στο ράφι αν και η υψηλότερη προσφορά ήταν στα 450.000 δολάρια!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.