Το Tesla Model S Plaid είναι πλέον το ταχύτερο ηλεκτρικό στο Nurburgring (+video)

Το on-board video από το εσωτερικό του Tesla Model S Plaid είναι εντυπωσιακό. Πλέον είναι το ταχύτερο ηλεκτρικό, δείτε ποιο μοντέλο εκθρόνισε!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Tesla Model S Plaid

Με έναν εντυπωσιακό γύρο στην πίστα του Nurburgring, το κορυφαίο Tesla Model S Plaid γίνεται και επίσημα το ταχύτερο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο στην “πράσινη κόλαση”. Το χρονόμετρο σταμάτησε σε χρόνο 7:30,909, επίδοση που είναι κατά 12 δλ. ταχύτερη από την Porsche Taycan Turbo, η οποία περνά πλέον στη δεύτερη θέση της λίστας των αμιγώς ηλεκτρικών.

Tesla Model S: Διένυσε 400.000 χλμ. με τα ίδια τακάκια

Το Tesla Model S Plaid των 1.020 ίππων με τους τρεις κινητήρες χρειάζεται μόλις 2,1 δευτερόλεπτα για τα 0-100 χλμ./ώρα, η τελική του ταχύτητα ανέρχεται στα 322 χλμ./ώρα και η αυτονομία του φτάνει στα 628 χλμ. Πάνω από αυτή την έκδοση, υπάρχει και η ισχυρότερη Plaid+ των 1.100 ίππων.


Η τελευταία, χάρη στη μεγαλύτερη συστοιχία μπαταριών της έχει αυτονομία 837 χλμ. με τα 0-100 χλμ./ώρα να επιτυγχάνονται κάτω από τα 2,1 δευτερόλεπτα της προηγούμενης έκδοσης (δεν υπάρχει ακριβές νούμερο) και την τελική να “παραμένει” στα 322 χλμ./ώρα.

Πριν δείτε το εντυπωσιακό video, αξίζει να τονίσουμε ότι το ηλεκτρικό Tesla Model S Plaid πέτυχε την κορυφαία επίδοση χωρίς κάποια μηχανική αναβάθμιση και η μέση ταχύτητα ήταν τα 166,32 χλμ./ώρα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.