Το θρίλερ της BMW (+video)

Έναν ιδιαίτερα... τρομακτικό τρόπο βρήκε η BMW προκειμένου να διαφημίσει το μέλλον της αυτόνομης οδήγησης. Δείτε το video και θα καταλάβετε.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η BMW δοκιμάζει ήδη τα αυτόνομα αυτοκίνητά της, μόνο που πολλές μελέτες δείχνουν πως ο κόσμος φοβάται τα αυτόνομα αυτοκίνητα. Προκειμένου λοιπόν να μας πείσει πως δεν χρειάζεται να φοβόμαστε το μέλλον της οδήγησης, το οποίο φυσικά είναι συνδεδεμένο με τα αυτόνομα αυτοκίνητα, η γερμανική μάρκα ετοίμασε ένα… θρίλερ.

Πρόκειται για ένα σύντομο video, στο οποίο βλέπουμε μία BMW Σειρά 7 να κινείται σε ένα δασικό δρόμο με αρκετή ομίχλη. Τα φώτα της κάνουν τη νύχτα μέρα στο διάβα της, αλλά ξαφνικά κάτι τρομακτικό συμβαίνει.

Εμπρός της πετάγεται μία… φιγούρα αρκετά τρομακτική. Μία… στοιχειωμένη, γυναικεία φιγούρα, η οποία όμως αναγνωρίζεται άμεσα από το αυτοκίνητο που σταματάει ακαριαία προκειμένου να μην την πατήσει. Η γυναικεία φιγούρα τότε ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου αλλά προς έκπληξή της δεν υπάρχει κανείς μέσα σε αυτό και έτσι τρέπεται σε φυγή, δυσαρεστημένη.

Το όλο σκηνικό και η δράση παραπέμπουν σε ταινία τρόμου, με την αυτόνομη οδήγηση όμως να αλλάζει το σενάριο δραματικά. Έτσι, η BMW να τονίζει με αυτό τον τρόπο πως δεν υπάρχει κάτι που να μας φοβίζει από το μέλλον της οδήγησης.

Ακολουθεί το σχετικό video, στο οποίο υπάρχει και το απρόσμενο τέλος, που δεν σας το περιγράψαμε πιο πάνω.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]