Το θρυλικό Toyota Corolla AE86 σε Lego (+video)

Το Toyota Corolla AE86 είναι ένα από τα αυτοκίνητα της ιαπωνικής μάρκας που έγραψαν ιστορία, ενώ το έχουμε δει κατά κόρον σε αγώνες drift. Πλέον, ήρθε η ώρα να το δούμε και σε Lego.

Βρείτε μας στο

Προφανώς και τα “τουβλάκια” της Lego έχουν αποτελέσει για πολλούς, άλλους μικρότερους και άλλους… λιγότερο μικρούς, πηγή έμπνευσης. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που η Lego έχει τιμήσει με τον τρόπο της τα δημιουργήματα της αυτοκίνησης, παρουσιάζοντας εκδόσεις μοντέλων με το δικό της ιδιαίτερο στυλ.

Πλέον, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να δούμε και το Toyota Corolla AE86 σε Lego και μάλιστα στην έκδοση με τα pop-up φώτα εμπρός, τα οποία ανοιγοκλείνουν με το χέρι. Το αυτοκίνητο έχει επίσης να επιδείξει καπό εμπρός που ανοίγει, μοτέρ, καπό για το χώρο αποσκευών, ο οποίος έχει και ρεζέρβα, ενώ τα καθίσματα αναδιπλώνονται.

Η κλίμακα του Toyota Corolla AE86 της Lego είναι 1:13 με το συνολικό μήκος του να είναι 320 χλστ. ενώ ζυγίζει 828 γραμμάρια. Εδώ μπορείτε να δείτε το σχετικό άρθρο της Lego.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr