Το “value for money” SUV που “σάρωσε” το 2023 – Ξεπέρασε ακόμα και το Peugeot 2008

Εντυπωσιακή χρονιά για το ιαπωνικό μοντέλο της B-SUV κατηγορίας, το οποίο κατάφερε σχεδόν να διπλασιάσει τις ταξινομήσεις στην ελληνική αγορά...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Suzuki Vitara

Μπορεί το Toyota Yaris Cross να ήταν το best-seller στην κατηγορία των B-SUV στην Ελλάδα, αλλά υπάρχει ακόμα ένα ιαπωνικό μοντέλο που “εκτόξευσε” τις ταξινομήσεις του τη χρονιά που μας πέρασε. Ο λόγος για το Suzuki Vitara, το οποίο μέσα στους δώδεκα μήνες σχεδόν διπλασίασε τις πωλήσεις και “σκαρφάλωσε” από την 4η στην 2η θέση!

Δείτε επίσης: Από την 11η θέση… “best-seller” στα C-SUV – Η έκπληξη της χρονιάς από γερμανικό μοντέλο

Πιο αναλυτικά, όπως μπορεί να δει κανείς στον πίνακα ταξινομήσεων του ΣΕΑΑ, το Suzuki Vitara τερμάτισε στη δεύτερη θέση της κατηγορίας B-SUV, πίσω από το Toyota Yaris Cross και προσπέρασε το Peugeot 2008. Στους 12 μήνες του 2023 ταξινομήθηκε 3.587 φορές, όταν στο ίδιο διάστημα πέρυσι ο αντίστοιχος αριθμός έφτανε στο 1.948.


Ενδεικτική της επιτυχημένης του πορείας ήταν η αύξηση του μεριδίου αγοράς στην κατηγορία, η οποία από το 7,62% διαμορφώθηκε στο 10,01%. Το Suzuki Vitara προσφέρεται σε μία πληθώρα επιλογών στη γκάμα του. Υπάρχουν δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις, ενώ πέρα από την ήπια υβριδική έκδοση βενζίνης, έχει προστεθεί και μία full υβριδική.

Αναφορικά με τις τιμές, το Suzuki Vitara ξεκινά στην Ελλάδα από τα 19.580 ευρώ ως δικίνητο, ενώ η τιμή εκκίνησης αυξάνεται στα 25.530 ευρώ για την τετρακίνητη έκδοση.

Πηγή: ΣΕΑΑ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.