Το video στο Tik Tok που έκανε την ΕΛ.ΑΣ. να ξεκινήσει έρευνα!

Το περιπολικό περνά με κόκκινο, στο πίσω κάθισμα βρίσκονταν γυναίκες που γελούσαν και έκαναν τον ήχο περιπολικού. Δείτε το video που δημοσιεύθηκε στο Tik Tok...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Περιπολικό

Έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει το video με το περιπολικό που δημοσιεύθηκε σε λογαριασμό του Tik Tok και λίγο αργότερα διαγράφηκε. Το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοίνωσε ότι έχει διαταχθεί έρευνα ώστε να “δοθεί” φως στην υπόθεση. Πάμε να δούμε τι συνέβη.

Αρχικά, είναι εύκολα ορατό ότι πρόκειται για ένα αυτοκίνητο μάρκας Peugeot, το οποίο κινείται με αναμμένο τον φάρο και τη σειρήνα. Στα εμπρός καθίσματα βρίσκονται δύο άνδρες που φορούν στολές της Ελληνικής Αστυνομίας. Μάλιστα, ο συνοδηγός φαίνεται πως είναι αξιωματικός, αφού διακρίνονται ξεκάθαρα τα διακριτικά του βαθμού του. Από το πίσω κάθισμα δεν υπάρχει εικόνα, αλλά ακούγονται δύο ή περισσότερες γυναίκες.

Βέβαια, το γεγονός που έχει προκαλέσει τον μεγαλύτερο σάλο είναι ότι ο οδηγός περνά με κόκκινο φανάρι (κάτι που μπορεί ωστόσο να κάνει εφόσον έχει ενεργοποιημένο φάρο και σειρήνα). Τα ερωτηματικά στην όλη υπόθεση είναι πολλά και δεν έχει εξακριβωθεί αν το video είναι γνήσιο. Αυτός είναι και ο λόγος που η Ελληνική Αστυνομία διέταξε να γίνει έρευνα σχετικά με το video που δημοσιεύθηκε στο Tik Tok.

Πριν το δείτε, αξίζει να αναφέρουμε και την σχετική ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας: “Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι διερευνάται το περιεχόμενο βίντεο, που έχει αναρτηθεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και αναπαρήχθη σε ιστοσελίδα του διαδικτύου”. Ακολουθεί το σχετικό video που δημοσιεύθηκε από την ιστοσελίδα iefimerida.gr.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.