Το video της Ελληνικής Αστυνομίας για τα άτομα με αναπηρία

Δύναμη μας, ο σεβασμός όλων! Mε ένα νέο video, η Ελληνική Αστυνομία θέλησε να ευαισθητοποιήσει τους οδηγούς ώστε να σέβονται τα άτομα με αναπηρία...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Άτομα με αναπηρία

Στην προσπάθειά της να ευαισθητοποιήσει τους οδηγούς, η Ελληνική Αστυνομία δημοσίευσε ένα video στο επίσημο κανάλι της απεικονίζοντας τον “γολγοθά” που βιώνουν τα άτομα με αναπηρία στις καθημερινές μετακινήσεις τους. Αιτία του προβλήματος δεν είναι άλλη από την έλλειψη παιδείας των οδηγών, οι οποίοι πολλές φορές δεν σέβονται τις ράμπες αναπήρων και κάνουν ακόμα πιο δύσκολες τις μετακινήσεις με αμαξίδιο.

“Δύναμή μας, ο σεβασμός όλων”! Αυτό είναι το σύνθημα της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία τονίζει πως δεν είναι ανάγκη να είναι Παγκόσμια Ημέρα για να σκέφτεσαι τα άτομα με αναπηρίες ή με Ειδικές Εκπαιδευτικές ανάγκες. “Πρωταγωνιστής” του video που θα δούμε είναι ο Αντώνης Τσαπατάκης, Έλληνας παραολυμπιονίκης στην κολύμβηση.

Θα τον δείτε να προσπαθεί να κινηθεί με ιδιαίτερη δυσκολία ανάμεσα σε ράμπες αναπήρων που έχουν κλειστεί από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα των ασυνείδητων οδηγών. Παρακολουθείστε το video, προβληματιστείτε και σκεφτείτε καλύτερα την επόμενη φορά που θα επιδιώξετε να παρκάρετε κλείνοντας μία ράμπα ατόμων με αναπηρία.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.