Το Volkswagen Polo πιο φθηνό από ποτέ

Η τελευταία γενιά του Volkswagen Polo κάνει καριέρα στην ελληνική αγορά εδώ και μερικά χρόνια και πλέον η αγορά του είναι πιο συμφέρουσα και ελκυστική από ποτέ.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το Volkswagen Polo προσφέρεται πλέον από την ελληνική αντιπροσωπεία με τον κινητήρα 1.0 MPI EVO των 80 ίππων και μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων, στην πλούσια εξοπλισμένη έκδοση Trendline, με προτεινόμενη τιμή λιανικής 12.950 ευρώ.

Με τον συγκεκριμένο κινητήρα, των 80 ίππων στις 6.200 σ.α.λ. και τη μέγιστη ροπή στα 95 Nm στις 3.000 σ.α.λ. η μέση, εργοστασιακή κατανάλωσή του μικρού γερμανικού μοντέλου είναι στα 4,8 λ./100χλμ.

To VW Polo, στην έκδοση Trendline διαθέτει αξιόλογο εξοπλισμό, καθώς μεταξύ άλλων περιλαμβάνει: Front Assist (σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου) με City Emergency Braking (σύστημα φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης) και Pedestrian Monitoring (σύστημα αναγνώρισης πεζών), Fatigue Detection (σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού), Hill Start Assist (σύστημα υποβοήθησης κατά την εκκίνηση σε ανηφόρα), Σύστημα πολυμέσων/Infotainment Composition Colour με έγχρωμη οθόνη αφής 6,5”, υπολογιστή ταξιδιού PLUS Volkswagen Connect και εμπρός προβολείς με αισθητήρα φώτων και λειτουργία Leaving/Coming Home.

Το νέο Volkswagen Polo, με τον κινητήρα 1.0 MPI EVO 80PS και μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων, στην έκδοση Trendline, θα είναι διαθέσιμο στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των 12.950 € για περιορισμένο χρονικό διάστημα και αριθμό αυτοκινήτων.

Ταυτόχρονα προσφέρεται και δυνατότητα χρηματοδότησης με το πρόγραμμα Volkswagen 4all και μηνιαία δόση 143 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο δίκτυο επίσημων εμπόρων της Kosmocar-Volkswagen.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr