Toyota: Έρχεται θερμικός κινητήρας υδρογόνου! (+video)

Κινητήρα εσωτερικής καύσης που καταναλώνει υδρογόνο έχει στα σκαριά η Toyota, ο οποίος αναμένεται να μπει και στην μαζική παραγωγή!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
toyota κινητήρας υδρογόνου 2021

Η εξέλιξη του κινητήρα εσωτερικής καύσης έχει φτάσει στο απόγειο της, λίγο πριν δώσει οριστικά, όπως όλα δείχνουν, τη σκυτάλη στον ηλεκτρικό κινητήρα. Θέλοντας να εκμεταλλευτεί την εξέλιξη των θερμικών κινητήρων αλλά και τις υπάρχουσες διαδεδομένες τεχνολογίες και με στόχο τη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος, η Toyota ανακοίνωσε την εξέλιξη ενός νέου μοτέρ που θα καταναλώνει υδρογόνο, αντί για βενζίνη ή πετρέλαιο. Φυσικά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε έναν κατασκευαστή να ασχολείται σοβαρά με τον κινητήρα υδρογόνου. Η BMW είχε παρουσιάσει σε περιορισμένη παραγωγή τη δική της πρόταση το 2005 με την Hydrogen 7, την ειδικά τροποποιημένη 7άρα που μπορούσε να κάψει και βενζίνη και υδρογόνο. Η διαφορά είναι ότι εδώ, από ό,τι καταλαβαίνουμε, η Toyota σκοπεύει να βάλει αυτό το μοτέρ στη μαζική παραγωγή σε μοντέλα σαφώς πιο προσιτά από την 12κύλινδρη λιμουζίνα των Βαυαρών.

Διαβάστε επίσης – Κώστας Στεφανής: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την ηλεκτροκίνηση (+video)

Τα οφέλη από έναν τέτοιο κινητήρα εσωτερικής καύσης είναι πολλαπλά. Εκτός από τους πολύ χαμηλότερους εκπεμπόμενους ρύπους έναντι ενός συμβατικού μοτέρ, σημαντικά χαμηλότερο είναι και το κόστος εξέλιξης σε σχέση με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί μπαταρίες ιόντων λιθίου. Έτσι ο κινητήρας υδρογόνου μπορεί να αποτελέσει μια καλή “γέφυρα”, ως μια χαμηλότερου κόστους “καθαρή” εναλλακτική μορφή κίνησης, τουλάχιστον μέχρι κάνουν την εμφάνιση τους στην αγορά οι πιο προσιτές μπαταρίες. Το αρνητικό σε σχέση με τα συμβατικά μοτέρ είναι το κατά 50% περίπου υψηλότερο κόστος, αφού τα μέταλλα και τα κράματα που χρειάζονται για την κατασκευή αρκετών εξαρτημάτων του πρέπει να είναι υψηλότερης ποιότητας. Ακόμη μεγαλύτερο μείον φυσικά το σχεδόν ανύπαρκτο δίκτυο σταθμών υδρογόνου…

Όπως και για κάθε μεγάλο κατασκευαστή που εξελίσσει κάτι καινούριο, η Toyota θα δοκιμάσει το νέο μοτέρ της στο λαμπρό πεδίο των αγώνων σε ένα αγωνιστικό που βασίζεται στην Corolla Sport. Με αυτό οι Ιάπωνες θα συμμετέχουν στο ιαπωνικό πρωτάθλημα αντοχής Super Taikyu. Η πρώτη συμμετοχή θα πραγματοποιηθεί στις 21-23 Μαΐου στο 24ωρο στην πίστα Fuji.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έδωσε για τον κινητήρα στη δημοσιότητα η Toyota, πρόκειται για μια τροποποιημένη έκδοση του 3κύλινδρου υπετροφοδοτούμενου των 1,6 λίτρων που βλέπουμε κάτω από το καπό του “καυτού’ GR Yaris! Αναμένουμε τη συνέχεια αυτού του εγχειρήματος με μεγάλο ενδιαφέρον, όπως και τις όποιες πληροφορίες ανακοινωθούν σχετικά με τον κινητήρα υδρογόνου της Toyota στο μέλλον.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr