Η Toyota ξεπερνά τις προσδοκίες και στη θάλασσα

Το εντυπωσιακό Chase Zero είναι το ταχύπλοο υδροπτέρυγο που κινείται με τις κυψέλες υδρογόνου της Toyota, το οποίο και ξεπέρασε τις προσδοκίες κατά τη φάση δοκιμών του.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Chase Zero ταχύπλοο σκάφος toyota 2022

Σε συνεργασία με την Emitates Team New Zealand, η Toyota συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στη δημιουργία του υδρογονοκίνητου Chase Zero, το οποίο αναμένεται να λάβει μέρος στο διάσημο ιστιοπλοϊκό αγώνα America’s Cup.

Διαβάστε επίσης: Πάτησε Ελλάδα το Toyota Hilux GR Sport: Δείτε πόσο κοστίζει!

Εκπέμποντας μηδενικούς ρύπους στην ατμόσφαιρα, το Chase Zero χρησιμοποιεί τις κυψέλες υδρογόνου της ιαπωνικής εταιρείας για να τροφοδοτήσει με ηλεκτρική ενέργεια τους ηλεκτρικούς του κινητήρες που αποδίδουν συνολικά 600 ίππους.


Όπως σας είχαμε πει και κατά την έναρξη των δοκιμών του Chase Zero (διαβάστε περισσότερα εδώ) βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε φάση δοκιμών και αξιολόγησης των συστημάτων του. Ανάμεσα σε αυτές τις δοκιμές είναι φυσικά και εκείνη που αφορά την αυτονομία που προσφέρουν οι δεξαμενές υδρογόνου που φέρει το ταχύπλοο σκάφος, το οποίο έχει καλύψει μέχρι στιγμής 1.042 χιλιόμετρα με το σύστημα πρόωσης του να δουλεύει περίπου 36 ώρες.

Κατά τη διάρκεια αυτών των δοκιμών το Chase Zero κατάφερε να εκπλήξει ευχάριστα το πλήρωμα του και στον έλεγχο της αυτονομίας του ξεπερνώντας όπως παραδέχτηκε και η ομάδα τις προσδοκίες που είχε γι’ αυτό.

Η μέγιστη ταχύτητα του Chase Zero μετρήθηκε στα 93,16 χλμ./ώρα (50,3 κόμβοι) που ήταν και η εκτιμώμενη ταχύτητα κατά τον σχεδιασμό του. Εκεί ωστόσο που τα πήγε καλύτερα από ό,τι υπολογιζόταν ήταν στην αυτονομία λειτουργίας των κινητήρων του.

Διαβάστε επίσης – Toyota GR Yaris: Όταν ο Κώστας και ο Μάνος έζησαν μαζί του την ατμόσφαιρα των Ράλι! (+video)

Με τις δεξαμενές του γεμισμένες στο 96%, το πλήρωμα του ταχύπλοου κάλυψε 280 χιλιόμετρα με μέση ταχύτητα 28,3 κόμβων έχοντας ακόμη ένα 10% υδρογόνου στα ρεζερβουάρ του.”… απλά δεν περιμέναμε να βολτάρουμε για τόση ώρα.”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο καπετάνιος του Chase Zero, Chris Salthouse, έπειτα από σχεδόν έξι ώρες στη θάλασσα, στον Κόλπο Hauraki της Νέας Ζηλανδίας.

Σύμφωνα με την Emirates Team New Zealand, ένα συμβατικό ταχύπλοο ίδιας κλάσης με το Chase Zero χρειάζεται περίπου 140 λίτρα καυσίμου την ώρα για να βγάλει την ίδια μέση ωριαία ταχύτητα. Με τα ρεζερβουάρ τους να περιορίζονται στα 800 λίτρα αυτό σημαίνει ότι το συμβατικό δεν θα μπορούσε να γυρίσει πίσω αφού θα του είχε τελειώσει η βενζίνη αρκετά νωρίτερα με την πολύπειρη ομάδα να αναφέρει παράλληλα ότι με ταχύτητα 28-30 κόμβων η αυτονομία του απόλυτα φιλικού προς το περιβάλλον σκάφους υπολογίζεται στα 330 χιλιόμετρα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.