Νέα Toyota Supra με 5.000 χλμ. “κακοποιείται” εκτός δρόμου (+video)

Η Toyota Supra που θα δείτε έχει διανύσει ελάχιστα χιλιόμετρα, αλλά «κακοποιήθηκε» αρκετά προκειμένου να γυριστεί το εντυπωσιακό video...

Βρείτε μας στο


Γίνεται να οδηγεί κανείς με αυτόν τον τρόπο μία ολοκαίνουρια Toyota Supra που έχει διανύσει ελάχιστα χιλιόμετρα; Γίνεται όταν το αυτοκίνητο αγοράζεται με έναν και μόνο στόχο, να μετατραπεί σε αγωνιστικό.

Διαβάστε επίσης: Η Toyota Supra της “Papadakis Racing” καίει λάστιχο για πρώτη φορά (+video) 

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ανήκει στην «HGK Racing Team». Πρόκειται για μία ομάδα που ασχολείται με την μετατροπή αυτοκινήτων σε αγωνιστικά και συμμετέχει σε διάφορες εκδηλώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ακριβώς το ίδιο θα συμβεί και με το ιαπωνικό coupe που θα δείτε στο video που ακολουθεί.

Πίσω από το τιμόνι της βρέθηκε ο Kristaps bluss, είναι μέλος της ομάδας και προσέφερε ατελείωτο θέαμα καίγοντας τα πίσω ελαστικά. Το ιαπωνικό μοντέλο οδηγήθηκε σε αγωνιστικούς ρυθμούς σε εκτός δρόμου διαδρομές με χιόνι και λάσπες. Εννοείται, βέβαια, ότι δεν έλειψαν και οι αστοχίες. Σε ένα πλάνο φαίνεται ότι το αυτοκίνητο «πληγώθηκε» σε κάποιο εμπόδιο.

Τα πλάνα είναι εντυπωσιακά, η οδήγηση με το πλάι ατελείωτη, ενώ δε λείπουν και τα άλματα της Toyota Supra που παραπέμπουν σε «rally car». Τo video ολοκληρώνεται με το κατέβασμα του εξακύλινδρου κινητήρα. Όπως καταλαβαίνετε, αυτή η Toyota Supra πρόλαβε να διανύσει στην «πολιτική» της έκδοση λιγότερα από 5.000 χιλιόμετρα.