Toyota: Σύντομα μικρό SUV με βάση το Yaris

Η Toyota αναμένεται να διευρύνει την γκάμα των μικρών μοντέλων της προσθέτοντας δίπλα στο Yaris και ένα πιο περιπετειώδες SUV!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το νέο Yaris είναι το πρώτο μικρό μοντέλο της Toyota που βασίζεται στην πλατφόρμα TNGA. Όπως ήδη γνωρίζουμε από ανακοινώσεις των Ιαπώνων δεν θα είναι και το μοναδικό αφού η TNGA έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να προσαρμόζεται και σε άλλους τύπους αμαξωμάτων.

Οι Ιάπωνες σχεδιάζουν να διευρύνουν την γκάμα τους με την παρουσίαση ενός νέου μικρού SUV, το οποίο θα τοποθετηθεί από πλευράς διαστάσεων κάτω από το C-HR και θα βασιστεί στην εν λόγω πλατφόρμα που διακρίνεται για τα υψηλά επίπεδα στιβαρότητας αλλά και το χαμηλό κέντρο βάρος.

Σύμφωνα με συνέντευξη που παραχώρησε στο βρετανικό Auto Express, o εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Toyota Ευρώπης, Matt Harisson, δήλωσε πως οι Ιάπωνες έχουν ήδη καταστρώσει τα σχέδια τους για το νέο μικρό SUV που θα δίνει έμφαση στην χρηστικότητα.

“Γενικά όλες οι κατηγορίες των SUV συνεχίζουν να αναπτύσσονται…το CH-R βρίσκεται στην κορυφή (σ.σ. από πλευράς διαστάσεων) στα μικρομεσαία ως ένα μοντέλο που θα μπορούσε να θεωρηθεί coupé-crossover. Δεν μπορεί να συναγωνιστεί στην πραγματικότητα με άλλα προϊόντα όπως το Qashqai ή πιο πρακτικές προτάσεις.”, δήλωσε ο Matt Harisson και πρόσθεσε ότι με το CH-R η Toyota δεν έχει καλύψει όλες τις ανάγκες παρά την εμπορική επιτυχία που σημειώνει.

Αναφορικά με τα συστήματα κίνησης, η λογική υποδεικνύει πως οι εκδόσεις του νέου SUV δεν θα διαφέρουν από εκείνες που βλέπουμε για το νέο Yaris. Έτσι ο νέος τρικύλινδρος κινητήρας θα είναι και σε αυτό το μοντέλο σε έκδοση με χειροκίνητο κιβώτιο σχέσεων. Η υβριδική έκδοση θεωρείται επίσης δεδομένη, αν και εφόσον παρουσιαστεί το μοντέλο. Αυτό που επίσης θα δούμε λογικά είναι και μια 4κίνητη υβριδική έκδοση για το μοντέλο των Ιαπώνων, αφού το νέο Yaris διατίθεται ήδη έτσι στην Ιαπωνία.

Σύμφωνα με την βρετανική ιστοσελίδα το μικρό SUV της Toyota θα είναι κατά 40 χλστ. ψηλότερο από ότι το νέο Yaris με τις διαστάσεις να έχουν αυξηθεί ελαφρά και το μήκος να φτάνει ελάχιστα πάνω από τα 4 μέτρα. Η παρουσίαση του αναμένεται να πραγματοποιηθεί το δεύτερο μισό του 2020.

Διαβάστε εδώ και την παρουσίαση του νέου καυτού 4κίνητου Toyota GR Yaris που φέρει τον ισχυρότερο 3κύλινδρο turbo 1.600άρη κινητήρα όλων των εποχών!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr