“Τρελή” αύξηση στην ελληνική αγορά – Τα αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν τον Οκτώβριο

Η διαφορά των ταξινομήσεων είναι εντυπωσιακή συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά! Δείτε ποια είναι η No.1 κατηγορία στην Ελλάδα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
MyAuto

Με την ολοκλήρωση των δέκα μηνών (Ιανουάριος-Οκτώβριος), ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων προχώρησε στην δημοσίευση των στοιχείων της αγοράς και τα αποτελέσματα είναι πέρα για πέρα θετικά. Συγκριτικά με τον Οκτώβριο του 2022, καταγράφεται σε μηνιαίο επίπεδο μία αύξηση της τάξης του +44,9%, ενώ τα νέα επιβατικά αυτοκίνητα έφτασαν από την αρχή της χρονιάς τα 115.800 στον απόλυτο αριθμό.

Πάμε και στις επιμέρους κατηγορίες, με την δημοφιλέστερη στην Ελλάδα στους πρώτους δέκα μήνες να είναι αυτή των B-Segment (τα supermini τα λεγόμενα) με ποσοστό 26,3%. Ακολουθεί οριακά πιο πίσω η κατηγορία B-SUV με ποσοστό 26,0%, ενώ λίγο πιο κάτω βρίσκονται τα μεγαλύτερα C-SUV που έφτασαν στο 21,3%. Αξιοσημείωτο είναι επίσης και το γεγονός ότι συνολικά όλα τα SUV έχουν φτάσει να καλύπτουν το 55,3% του συνόλου της αγοράς.

Ένα στα 10 νέα αυτοκίνητα “μπαίνει” στην πρίζα
Στην πρώτη θέση στο 10μηνο του 2023 βρίσκεται η βενζίνη με ποσοστό 42,6%. Ακολουθούν τα υβριδικά με 30,3%, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκονται τα πετρελαιοκίνητα με 13,6%. Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι τα Plug-In υβριδικά, μαζί με τα αμιγώς ηλεκτρικά, είναι η κατηγορία που κατέγραψε την μεγαλύτερη αύξηση, με το ποσοστό να φτάνει στο 10,8% (+3,4% συγκριτικά με το ίδιο διάστημα του 2022).


Πηγή: ΣΕΑΑ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.