Τρία C-SUV που “έπιασαν” κορυφή στο πρώτο τρίμηνο – Οι τιμές τους στην Ελλάδα

Ένα γερμανικό και δύο ιαπωνικά μοντέλα βρέθηκαν στην κορυφή της κατηγορίας C-SUV στο πρώτο τρίμηνο της χρονιάς. Δείτε πόσο κοστίζουν στη χώρα μας...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nissan Qashqai

Με την γνωστοποίηση των στοιχείων σχετικά με τις ταξινομήσεις νέων αυτοκίνητων στην ελληνική αγορά, μεγάλο ενδιαφέρον συγκέντρωση η C-SUV κατηγορία. Ο λόγος ήταν η επιστροφή του Nissan Qashqai στην κορυφή. Πάμε να δούμε πως διαμορφώθηκε η πρώτη τριάδα και ασφαλώς πόσο κοστίζουν στην Ελλάδα τα συγκεκριμένα μοντέλα.

Δείτε επίσης: Τα τρία B-SUV που “σάρωσαν” στο πρώτο τρίμηνο – Οι τιμές τους στην Ελλάδα

Ξεκινώντας από τους αριθμούς των ταξινομήσεων, στην πρώτη θέση συναντάμε το Nissan Qashqai με 837 ταξινομήσεις από την αρχή της χρονιάς μέχρι και τον περασμένο Μάρτιο. Στην δεύτερη θέση βρίσκεται το Toyota C-HR των 732 ταξινομήσεων, ενώ η τριάδα ολοκληρώνεται με την BMW X1 των 624 ταξινομήσεων. Ακολουθούν οι τιμές των συγκεκριμένων μοντέλων!


Nissan Qashqai: Από 24.990 ευρώ
To Nissan Qashqai προσφέρεται αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά με τιμή εκκίνησης στα 24.990 ευρώ, έπειτα από έκπτωση ύψους 2.500 ευρώ. Η γκάμα αποτελείται από τρεις επιλογές, με την βασική επιλογή να αποτελεί η ήπια υβριδική έκδοση με κινητήρα 1,3 λτ. απόδοσης 140 ίππων που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Ακολουθεί ο επίσης 1,3 λτ. κινητήρας με ισχύ 158 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο X-Tronic κιβώτιο (προαιρετικά και τετρακίνητη έκδοση) και η τιμή του ξεκινά από τα 31.990 ευρώ (η τιμή περιλαμβάνει έκπτωση 2.000 ευρώ). Στην κορυφή της γκάμας συναντάμε το πλήρως υβριδικό Qashqai, το οποίο έρχεται με τεχνολογία E-POWER και ισχύ 190 ίππων. Σε αυτή την περίπτωση η τιμή εκκίνησης ορίζεται στα 38.990 ευρώ, έπειτα από έκπτωση ύψους 2.000 ευρώ.

Best Global Brands 2023

Toyota C-HR: Από 29.300 ευρώ
Ξεκινάμε από την βασική έκδοση με τον κινητήρα χωρητικότητας 1,8 λτ. Σε αυτή την περίπτωση, η τιμή εκκίνησης ορίζεται στα 29.300 ευρώ. Ακολουθούν οι 2λιτρες, αυτοφορτιζόμενες εκδόσεις, με δυνατότητα επιλογής κίνησης στους δύο ή στους τέσσερις τροχούς. Στην πρώτη περίπτωση η τιμή ξεκινά από τα 35.270 ευρώ, ενώ στην δεύτερη από τα 37.270 ευρώ. Για το τέλος αφήσαμε την ισχυρότερη, Plug-In υβριδική έκδοση του ιαπωνικού SUV, με το κόστος απόκτησης σε αυτή την περίπτωση να ξεκινά από τα 39.470 ευρώ.

BMW X1

BMW X1: Από 41.160 ευρώ
Κλείνουμε με την BMW X1, η οποία προσφέρεται με στάνταρ αυτόματο κιβώτιο και σε πλούσια γκάμα κινητήρων που περιλαμβάνει μοτέρ βενζίνης, diesel, Plug-In Hybrid, αλλά και την κορυφαία M35 xDrive. Ακολουθεί ο αναλυτικός της τιμοκατάλογος (στην τελευταία στήλη οι τιμές):

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.