Τριήμερο test drive αφιερωμένο στο Subaru XV

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και η Subaru δίνει την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν να δοκιμάσουν το XV και γιατί όχι να το αγοράσουν και να φύγουν με αυτό διακοπές.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του πρώτου μήνα του καλοκαιριού και η Subaru θέλει να δώσει τη ευκαιρία σε όσους βρίσκονται στην αναζήτηση νέου αυτοκινήτου, να δουν από κοντά το XV, να το οδηγήσουν και γιατί όχι να το κάνουν δικό τους και να πάνε με αυτό τις φετινές διακοπές τους.

Το Subaru XV 1.6 μπορεί να καλύψει πλήθος αναγκών και τα χαρακτηριστικά του το καθιστούν ικανό να φέρει σε πέρας κάθε αποστολή ακόμη και αν αυτή είναι δύσκολη.

Προκειμένου λοιπόν ο κόσμος να γνωρίσει καλύτερα το ιαπωνικό μοντέλο, η Πλειάδες Motors διοργανώνει ένα τριήμερο Test Drive σε μια διαδρομή ειδικά προσαρμοσμένη στην ανάδειξη των ικανοτήτων του.


Το test drive ξεκινά από σήμερα και θα διαρκέσει έως και τις 28 Ιουνίου από τις 9.00 το πρωί έως και τις 19.00 το απόγευμα, στην έκθεση της αντιπροσωπείας Subaru στη Λεωφ. Κηφισίας 286, στα Σίδερα Χαλανδρίου.

Για τον καλύτερο προγραμματισμό και εξυπηρέτηση όλων, καλό θα είναι να καλέστε στο 210 6800 800 για να κλείσετε το ραντεβού σας για τη δοκιμαστική οδήγηση του Subaru XV 1.6.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]