Τροχαία Αττικής: Αυτή ήταν η No.1 παράβαση τον Δεκέμβριο

Μέσα σε μόλις ένα μήνα βεβαιώθηκαν μόνο από την Τροχαία Αττικής 17.384 παραβάσεις. Ας δούμε ποια βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
παραβάσεις

Ιδιαίτερο προβληματισμό δημιουργούν οι αριθμοί πίσω από τα τροχαία ατυχήματα και τις παραβάσεις που δημοσίευσε η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής. Πάμε να δούμε πόσα τροχαία σημειώθηκαν, αλλά και ποια ήταν η παράβαση που βεβαιώθηκε περισσότερες φορές από την Τροχαία Αττικής.

Top 7: Τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα όλων των εποχών! (+videos)

Κατά το μήνα Δεκέμβριο 2021, στην περιοχή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, σημειώθηκαν συνολικά 588 τροχαία ατυχήματα. Ο τραγικός απολογισμός ήταν 13 θανατηφόρα με 14 νεκρούς, 13 σοβαρά με 16 σοβαρά τραυματίες, ενώ καταγράφθηκαν και 562 ελαφρά με 646 ελαφρά τραυματίες.

Η Ελληνική Αστυνομία αναφέρει ότι τα κυριότερα αίτια των ατυχημάτων αυτών ήταν η οδήγηση χωρίς σύνεση και προσοχή, η παραβίαση ρυθμιστικών πινακίδων και η παραβίαση των κανόνων κυκλοφορίας από πεζούς, ενώ η μη χρήση προστατευτικού κράνους από τους οδηγούς και επιβάτες των δικύκλων επέτεινε, σε πολλές περιπτώσεις, τη σοβαρότητα του τραυματισμού τους.

Το ίδιο χρονικό διάστημα, στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων που εφαρμόζει η Τροχαία Αττικής βεβαιώθηκαν 17.384 παραβάσεις από τις οποίες 629 σε βαθμό πλημμελήματος. Στην πρώτη θέση βρέθηκαν οι παραβάσεις ορίου ταχύτητας, οι οποίες έφτασαν τις 1.919. Ενδεικτικά βεβαιώθηκαν:
-1.919 παραβάσεις ορίου ταχύτητας
-509 παραβάσεις για μη χρήση ζώνης ασφαλείας,
-400 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος, από τις οποίες οι 60 ήταν σε βαθμό πλημμελήματος,
-329 παραβάσεις για χρήση κινητού τηλεφώνου,
-238 παραβάσεις για μη χρήση προστατευτικού κράνους
-199 παραβάσεις για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη και
-47 παραβάσεις για επικίνδυνους ελιγμούς.

Σημειώνεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις, τόσο για την ασφαλή μετακίνηση όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

Πηγή: astynomia.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.