Τροχαία Αττικής: “Μπλόκο” σε van που μετέφεραν πελάτες χωρίς άδεια – Το video της ΕΛ.ΑΣ.

Μετέφεραν επιβάτες-πελάτες χωρίς την απαιτούμενη από το νόμο άδεια! Δείτε τον απολογισμό της Τροχαίας Αττικής σχετικά με τους ελέγχους σε van...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
τροχαία αττικής

Από τις Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, πραγματοποιήθηκαν από την 4-3-2024 έως και 14-3-2024, σε κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής, στοχευμένες δράσεις οι οποίες επικεντρώθηκαν στην περιστολή της δραστηριότητας οδηγών που μεταφέρουν επιβάτες-πελάτες με τη χρήση μισθωμένων αυτοκινήτων τύπου van χωρίς την απαιτούμενη από το νόμο άδεια.

Δείτε επίσης: Στα “χέρια” της ΕΛ.ΑΣ. οργάνωση για κλοπές οχημάτων – Ο φανοποιός και το ένα εκατ. ευρώ

Αποτέλεσμα των ελέγχων ήταν η βεβαίωση -42- παραβάσεων για υποκλοπή μεταφορικού έργου και για στέρηση έγκυρης σύμβασης μίσθωσης καθώς οι οδηγοί δεν πληρούσαν τις νόμιμες προϋποθέσεις μεταφοράς των επιβατών-πελατών (αντικανονικό μίσθωμα, μη ανάρτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και μη έγκυρη επιβατική μεταφορά με κόμιστρο).


Επιπρόσθετα βεβαιώθηκαν τρεις παραβάσεις για στέρηση διακριτικών γνωρισμάτων αυτοκινήτων μισθωμένων με οδηγό και μία παράβαση για φθαρμένα ελαστικά. Σημειώνεται ότι οι έλεγχοι θα συνεχισθούν με αμείωτη ένταση με σκοπό τη μείωση των παραβάσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ακολουθεί το σχετικό video που δημοσίευσε η Ελληνική Αστυνομία από ελέγχους που έγιναν σε van που κινούνταν με κατεύθυνση τον Αερολιμένα Αττικής.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.