Τροχαία Αττικής: Ταυτοποίηση ιδιοκτητών supercars και… “σκούπα” στα Λιμανάκια

Ένα video στα social media ήταν αρκετό για να γίνει ταυτοποίηση ιδιοκτητών supercars που έκαναν κόντρες στην Αττική Οδό αναπτύσσοντας τρομακτική ταχύτητα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Τροχαία Αττικής Supercars

Δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από τότε που είχε δημοσιευθεί video στα social media (και δυστυχώς αναπαράχθηκε ακόμη και από ειδησεογραφικές ιστοσελίδες) που προκάλεσε έντονο προβληματισμό. Έδειχνε δύο supercars, μία Lamborghini και ένα Audi R8, να κινούνται με ταχύτητες διπλάσιες του νόμιμου ορίου στην Αττική Οδό. Φαίνεται ότι δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο τελικά για την Τροχαία Αττικής να εντοπίσει τους οδηγούς.

Διαβάστε επίσης: Συνελήφθη 38χρονος για κλοπές καταλυτών

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα “Police News”, οι δύο οδηγοί των οχημάτων ταυτοποιήθηκαν, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. και αναμένεται να κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες σε βάρος τους. Η επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρει χαρακτηριστικά: “ακινητοποιήθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, υψηλών επιδόσεων, το οποίο θα οδηγηθεί για έκτακτο τεχνικό έλεγχο”. Εννοείται πως το σχετικό video αφαιρέθηκε “άρον-άρον” από το Youtube.

Πέρα από την ταυτοποίηση, η Τροχαία Αττικής προχώρησε σε ελέγχους με σκοπό την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων, καθώς και άλλων επικίνδυνων παραβάσεων που οδηγούν σε τροχαία ατυχήματα. Στο στόχαστρο βρέθηκαν περιοχές της παραλιακής, όπως η Λ. Ποσειδώνος, η Ε.Ο. Αθηνών – Σουνίου και η Λ. Βουλιαγμένης, με τους ελέγχους να πραγματοποιούνται τις βραδινές ώρες από 9 προς 10/04/2022.

Συνολικά διενεργήθηκαν 362 τροχονομικοί έλεγχοι οδηγών και οχημάτων, ενώ βεβαιώθηκαν 106 παραβάσεις. Πιο αναλυτικά, οι παραβάσεις ήταν:
-56 για υπέρβαση ανώτατου επιτρεπόμενου ορίου ταχύτητας,
-39 για παράνομη στάθμευση, από τις οποίες 2 για ράμπα αναπήρων και 3 σε ειδικούς χώρους στάθμευσης αποκλειστικά οχημάτων ατόμων με αναπηρία,
-2 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη,
-1 για οδήγηση για επίδειξης ικανότητας,
-1 για αντικανονική χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση,
-1 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας,
-1 ανασφάλιστο όχημα,
-1 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης και
-4 για μη εφοδιασμό με αποτελεσματικό σιγαστήρα.

Επιπρόσθετα, αφαιρέθηκαν 34 ζεύγη πινακίδων και ισάριθμες άδειες κυκλοφορίας οχημάτων καθώς και 53 άδειες ικανότητας οδήγησης.

Πηγές: astynomia.gr, policenews.eu, φωτογραφία Αρχείου

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.