Τροχαία Αττικής: “Ξήλωσε” πινακίδες η ΕΛ.ΑΣ. στην Παραλιακή

Δεν έλειψαν και δύο συλλήψεις! Οδηγός αυτοκινήτου επιδόσεων και οδηγός μοτοσυκλέτας υψηλού κυβισμού δεν σταμάτησαν σε σήμα που έκανε η Τροχαία Αττικής...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Τροχαία Αττικής

Μεγάλη επιχείρηση με έμφαση στους αυτοσχέδιους αγώνες πραγματοποιήθηκε από την Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής. Η ειδική εξόρμηση πραγματοποιήθηκε τις βραδινές ώρες της 23 προς 24 Ιουνίου 2022 κατά μήκος του οδικού άξονα της παραλιακής (Λ. Ποσειδώνος – Ε.Ο. Αθηνών-Σουνίου).

ΕΛ.ΑΣ.: Σαρωτικοί έλεγχοι στην Αττική με 467 παραβάσεις σε μόλις 8 ώρες

Συνολικά διενεργήθηκαν 241 τροχονομικοί έλεγχοι οδηγών και οχημάτων, ενώ βεβαιώθηκαν 85 παραβάσεις του Ν.2696/99 «Περί Κ.Ο.Κ.», εκ των οποίων οι 4 σε βαθμό πλημμελήματος, ως ακολούθως:


Μη χρήση κράνους: -35-
Παραβίαση ερυθρού σηματοδότη: -5-
Πραγματοποίηση επικίνδυνων ελιγμών: -4-
Πραγματοποίηση αυτοσχέδιων αγώνων ταχύτητας: -2-
Αντικανονική χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση: -1-
Μη χρήση ζώνης ασφαλείας: -1-
Ανασφάλιστο όχημα: -2-
Στέρηση της προβλεπόμενης άδειας ικανότητας οδήγησης: -4-
Μη εφοδιασμός με αποτελεσματικό σιγαστήρα: -5-
Μη εφοδιασμός με ισχύον Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου:-2-
Μη εφοδιασμός με καθρέπτες: -4-
Μη τοποθετημένη/δυσδιάκριτη κρατική πινακίδα: -5-
Μη προβλεπόμενοι υαλοπίνακες (φιμέ): -2-
Λοιπές παραβάσεις: -13-

Επιπρόσθετα, αφαιρέθηκαν 33 ζεύγη πινακίδων και 16 μονές πινακίδες κυκλοφορίας και ισάριθμες άδειες κυκλοφορίας και 45 άδειες ικανότητας οδήγησης. Ακινητοποιήθηκαν 4 οχήματα και μεταφέρθηκαν με γερανό τα 2 εξ αυτών.

Ακόμη, συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 2 ημεδαποί οδηγοί, διότι κατελήφθησαν να ενεργούν συνεχείς και επικίνδυνους ελιγμούς, προκαλώντας τρόμο και ανησυχία στους λοιπούς χρήστες της οδού και κίνδυνο πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος. Συγκεκριμένα, ο ένας εξ αυτών, οδηγός αυτοκινήτου υψηλών επιδόσεων στο ύψος της χ/θ 30,5 της Ε.Ο. Αθηνών-Σουνίου (RIBAS) δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης, που του έγινε από τους αστυνομικούς και ανέπτυξε ταχύτητα, ενεργώντας αναστροφή και κινούμενος στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, διαταράσσοντας με αυτό τον τρόπο την ασφάλεια των συγκοινωνιών. Ο έτερος οδηγός δίκυκλης μοτοσυκλέτας υψηλού κυβισμού, κινούμενος επί της Λ. Ποσειδώνος, ρεύμα προς Γλυφάδα δε συμμορφώθηκε ομοίως σε σήμα των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα, προβαίνοντας σε επικίνδυνους ελιγμούς και παραβιάζοντας κατ’ επανάληψη ερυθρό φως σηματοδότη.

Πηγή: astynomia.gr, κεντρική εικόνα αρχείου

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.