Τροχαίο Τέμπη: Αυτοκτόνησε ένας από τους μαθητές που είχαν διασωθεί

Ξύπνησε ο "εφιάλτης" του 2003. Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας από τους μαθητές που είχαν διασωθεί από το μοιραίο λεωφορείο στα Τέμπη. Σήμερα ήταν 35 ετών...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Τέμπη

Τέλος στη ζωή του με ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο έβαλε στο Μακροχώρι Ημαθίας ένας 35χρονος. Πρόκειται για έναν μαθητή που είχε επιζήσει στο τροχαίο με σχολικό λεωφορείο στα Τέμπη στις 13 Απριλίου του 2003.

Ήταν ένας από τους μαθητές που μετά το δυστύχημα είχαν νοσηλευτεί στην εντατική. Δυστυχώς δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει τον θάνατο των 21 συμμαθητών του κι αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα για όλη την υπόλοιπη ζωή του.

Η τραγωδία στα Τέμπη
Κυριακής 13 Απριλίου 2003. Λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν μαθητές της πρώτης Λυκείου επέστρεφε στο Μακροχώρι Ημαθίας από εκδρομή στην Αθήνα. Στο αντίθετο ρεύμα, στην κοιλάδα των Τεμπών, κινούνταν ένα φορτηγό που μετέφερε νοβοπάν από τον Προβατώνα Έβρου στην Αθήνα. Ξαφνικά, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το λεωφορείο στο 388ο χλμ. στην εθνική οδό Λάρισας – Θεσσαλονίκης. Τα νοβοπάν έκοψαν στα δύο το πούλμαν, με τις εικόνες από το σημείο του τροχαίου να σοκάρουν το πανελλήνιο.

Από τη σύγκρουση 21 μαθητές βρήκαν τραγικό θάνατο, ενώ άλλοι εννέα τραυματίστηκαν σοβαρά. Σωστικά συνεργεία έσπευσαν στο σημείο κι έκαναν πάνω από δύο ώρες για να απεγκλωβίσουν τους νεκρούς και τους τραυματίες.

Πηγή: star.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.