Video: Τύπος ελαστικού-ζάντας που “αψηφά” τις λακκούβες!

Έπειτα από χρόνια εξέλιξης η Michelin σε συνεργασία με την Maxion μας παρουσιάζουν ένα νέο τύπο ζάντας και ελαστικού πιο ανθεκτικού στις μεγάλες λακκούβες.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ένας πολύ μεγάλος αριθμός από τα ελαστικά των επιβατικών αυτοκινήτων τερματίζει… πρόωρα τη ζωή του πριν αυτή φτάσει στο φυσικό της τέλος. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τις κακοτεχνίες των δρόμων που προκαλούν ζημιές -οι περισσότερες χωρίς να είναι επισκευάσιμες- τόσο στο σκελετό των ελαστικών όσο και στις ζάντες.

Η Michelin σε συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρία ζαντών Maxion, μια από τις μεγαλύτερες στον κόσμο, προσπάθησαν να επανεφεύρουν τον τροχό αξιοποιώντας την τεχνολογία Acorus. Το προϊόν της συνεργασίας τους παρουσιάστηκε πριν από δυόμιση περίπου χρόνια στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης και έχει ξεκινήσει να εφαρμόζεται ήδη σε κάποιες κατηγορίες βαρέων οχημάτων προσφέροντας αυξημένη αντοχή στη σκληρή χρήση ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με ποιότητα οδοστρώματος χαμηλότερη των προσδοκιών.


Δύο ελαστικά παρεμβύσματα τα οποία ακολουθούν το στρογγυλό σχήμα της ζάντας και πάνω σε αυτά εφάπτεται ο τύπος του ελαστικού που εξέλιξε η Michelin είναι με λίγα λόγια η πατενταρισμένη τεχνολογία των Γάλλων που συνεισφέρει και στα αυξημένα επίπεδα άνεσης. Όταν ο τροχός συναντήσει μια λακκούβα… “ελληνικών” προδιαγραφών, με ψηλό κάθετο χείλος, τότε η δύναμη απορροφάται και διανέμεται τόσο στο ίδιο το ελαστικό όσο και από τα παρεμβύσματα και δεν μεταφέρεται αυτούσια στο χείλος της ζάντας όπως γίνεται συνήθως. Έτσι το αλουμινένιο τμήμα της ζάντας δεν παραμορφώνεται ή τραυματίζεται μόνιμα, ενώ και ο σκελετός του ελαστικού έχει σημαντικά περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης σε σχέση με έναν συμβατικό τροχό. Να σημειωθεί ότι η Michelin εξέλιξε αυτή την τεχνολογία για τους τροχούς ώστε να ταιριάζουν στο μέλλον με κάθε τύπο ελαστικού.

Με την τεχνολογία να έχει εξελιχθεί και για εφαρμογή σε μοντέλα υψηλών επιδόσεων με χαμηλό προφίλ ελαστικού, θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι αίσθηση προσφέρει στον οδηγό του αυτοκινήτου αυτός ό νέος τύπος τροχού με τα εύκαμπτα “άκρα”.

Δείτε πώς λειτουργεί ο τροχός των Michelin-Maxxion στην πράξη, στο video που ακολουθεί.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]