Volkswagen: Θα “παίξει μπάλα” αυτόνομα στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Έναν ολόκληρο στόλο από αυτόνομα ηλεκτρικά οχήματα θα διαθέσει η Volkswagen στην Doha για το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA το 2022.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
volkswagen αυτόνομα

Το Qatar θα φιλοξενήσει ως γνωστό το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου το 2022 και οι Καταριανοί θέλουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις σε κάθε επίπεδο, όπως φαίνεται και από τη νέα συμφωνία μεταξύ της πρωτεύουσας Doha με την Volkswagen.

Μέσω του project “Qatar Mobility” ο γερμανικός κολοσσός θα προμηθεύσει στην πρωτεύουσα του Qatar, κατά τη διάρκεια των αγώνων, με έναν στόλο από αμιγώς ηλεκτρικά αυτόνομα οχήματα επιπέδου 4, τα οποία και θα λειτουργούν… αυτόνομα για την εξυπηρέτηση του κοινού.

Η συμφωνία υπεγράφη μεταξύ της Volkswagen και της Qatar Investment Authority (QIA) με στόχο οι δύο πλευρές να αναπτύξουν ένα project αυτόνομης μετακίνησης που θα μεταμορφώσει το μέλλον της αστικής μετακίνησης, και μετά το 2022. Την QIA εκπροσώπησε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Mansoor Al-Mahmoud, ενώ την Volkswagen ο διευθύνων σύμβουλος των Γερμανών Herbert Diess.

volkswagen αυτόνομα

QIA και Volkswagen θα εργαστούν μαζί για την δημιουργία των κατάλληλων φυσικών και ψηφιακών υποδομών που θα εξασφαλίσουν την σωστή λειτουργία των αυτόνομων οχημάτων στο οδικό δίκτυο της πόλης που υπάρχει σήμερα.

Ο στόλος της Volkswagen θα αποτελείται από 35 αυτόνομα ηλεκτρικά ID. BUZZ AD που θα διατεθούν από την Volkswagen Commercial Vehicles και θα μπορούν να μεταφέρουν έως και τέσσερις επιβαίνοντες. Παράλληλα ο όμιλος θα διαθέσει και δέκα αυτόνομα λεωφορεία Scania που θα μπορούν να μεταφέρουν μεγαλύτερες ομάδες ατόμων. Τα τμήματα AID και MOIA θα προσφέρουν παράλληλα και την απαραίτητη υποστήριξη και τεχνογνωσία και αυτή είναι η πρώτη φορά που τέσσερις εταιρίες του ομίλου συνεργάζονται για ένα project αστικής κινητικότητας.

Όλο το project θα αποτελέσει την αρχή για την εφαρμογή του και σε άλλα μέρη του κόσμου με την Volkswagen να το αντιμετωπίζει ολοκληρωμένα από όλες τις απόψεις αποκομίζοντας από αυτό πολύτιμη εμπειρία.

Οι δοκιμές των αυτόνομων οχημάτων αναμένεται να ξεκινήσουν το 2020, ενώ οι δοκιμές με όλο το σύστημα σε λειτουργία έχουν προγραμματιστεί για το 2021.

volkswagen αυτόνομα

Για το γεγονός ο Mansoor Al Mahmoud δήλωσε: “Για να προοδεύσουν οι πόλεις μας χρειαζόμαστε ένα νέο κύμα καινοτομίας. Τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης και μηδενικών εκπεμπόμενων ρύπων θα βοηθήσουν να προοδεύσει η αστική κινητικότητα μειώνοντας παράλληλα την κίνηση ενώ θα βελτιώσουν και την ενεργειακή απόδοση. Είμαστε περήφανοι που η QIA έγινε συνέταιρος της Volkswagen και διασφαλίζει ότι το Qatar θα βρίσκεται στην αιχμή των εξελίξεων αυτών των νέων τεχνολογιών.”

Την ικανοποίησή του για το project εξέφρασε και ο Diess: “Το Project Qatar Mobility θα παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην στρατηγική μας “Together 2025+”…θα μάθουμε καινούρια πράγματα από τον πραγματικό κόσμο και θα χρησιμοποιήσουμε αυτό το project ως σκαλοπάτι -και για τις γενιές που θα έρθουν.”

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]