Βόλος: Τρομακτικό ατύχημα κατά την διάρκεια κόντρας. Δείτε το video

Οι δρόμοι δεν είναι για... κόντρες. Δύο τραυματίες και πέντε αυτοκίνητα με σοβαρές ζημιές άφησε πίσω της κόντρα στον Βόλο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Κάθε μέρα στην χώρα μας έχουμε τροχαία ατυχήματα αλλά και δυστυχήματα και δυστυχώς, κάποιοι δεν συνετίζονται με τίποτα… Όπως οι οδηγοί των δύο αυτοκινήτων που θα δούμε και στο video πιο κάτω, οι οποίο έκαναν κόντρα και τελικά κατέληξαν να πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλον και μετά σε ακόμη δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα. Το ευτύχημα ή θαύμα αν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε έτσι, είναι πως δεν είχαμε κάποιον νεκρό από αυτή την απερισκεψία, παρά μόνο τραυματίες και υλικές ζημιές. Μάλιστα εκείνη την ώρα τον δρόμο διασχίζει και πεζός, ο οποίος ευτυχώς αντιλαμβάνεται τι πάει να γίνει και τρέχει προκειμένου να γλιτώσει από τα αυτοκίνητα.

Το ατύχημα έγινε το Σάββατο στον Βόλο με τους δύο οδηγούς των αυτοκινήτων (Ford Fiesta και Mitsuboshi Colt) που έκαναν την κόντρα να απεγκλωβίζονται με τραύματα. Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ που επικαλούνται πληροφορίες από την αστυνομία, τα δύο πρώτα αυτοκίνητα είχαν αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα γιατί έκαναν κόντρες στο σημείο.

Οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο του Βόλου, ενώ ακόμη τρία συνολικά ΙΧ έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές. Δείτε πιο κάτω τα σχετικά videos. Το πρώτο είναι μετά το τρακάρισμα. Προσοχή, το αμέσως επόμενο έχει περιορισμό ηλικίας και μπορείτε να το δείτε πατώντας “Παρακολουθήστε στο YouTube”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr