Βραυρώνα: Πήγαν για μπάνιο και… βούτηξε και το αυτοκίνητο!

Πάρκαραν, πήγαν για μπάνια αλλά όταν γύρισαν είχε βουτήξει και το αυτοκίνητο...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα πριν από λίγες ημέρες στην Βραυρώνα και συγκεκριμένα την περασμένη Τρίτη, όταν ένα αυτοκίνητο κατέληξε στην θάλασσα… Ο “συναγερμός” σήμανε το απόγευμα της Τρίτης στη Βραυρώνα όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο (Opel Corsa αν διακρίνω καλά από την εικόνα) έπεσε από ύψος και κατέληξε στη θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο σε ένα ύψωμα, όμως το χειρόφρενο “λύθηκε” (;), με αποτέλεσμα το ΙΧ να βρεθεί στη θάλασσα! Ευτυχώς εκείνη την ώρα κανένας λουόμενους δεν βρισκόταν στο νερό.

Όπως τόνισε στο ERTNews.gr ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπάτων – Αρτέμιδος, Παναγιώτης Λάμπρου, για την ανάσυρση του οχήματος απαιτείται ειδικός γερανός, για αυτό και το ΙΧ παραμένει στη θάλασσα μέχρι και σήμερα.

ΠΗΓΗ: ertnews

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr