Βρετανία: Έντονος προβληματισμός για τα συστήματα αυτόνομης οδήγησης

Οι Βρετανοί έχουν αποφασίσει να νομιμοποιήσουν τα συστήματα αυτόνομης οδήγησης. Φαίνεται, όμως, ότι δεν υπάρχει 100% εμπιστοσύνη...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η βρετανική κυβέρνηση έχει ήδη ανακοινώσει ότι μέσα στο 2021 θα νομιμοποιηθούν τα συστήματα αυτόνομης οδήγησης. Οι αντιδράσεις σε αυτή την απόφαση φαίνεται πως είναι αρκετές, αφού για την ώρα δεν υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στα εν λόγω συστήματα.

Διαβάστε επίσης: Ενεργοποίησε το Autopilot του Tesla και έβλεπε ταινία. Ιδού το αποτέλεσμα… 

Τη μεγάλη της αντίδραση σε αυτή την απόφαση εξέφρασε η ασφαλιστική εταιρεία της “Thatcham Research”. Ο διευθυντής της εταιρείας, Matthew Avery, ανέφερε ότι πλέον τα συστήματα δε θα ζητούν από τον οδηγό να έχει τα χέρια του στο τιμόνι. Ωστόσο δεν έχει γίνει κάποια αξιόλογη αλλαγή ώστε τα συστήματα αυτόνομης οδήγησης να γίνουν πιο ασφαλή.

Τονίστηκε ότι η συγκεκριμένη τεχνολογία δε μπορεί να αντιμετωπίσει με 100% ασφάλεια κάποια έκτακτα συμβάντα. Ενδεικτικά, αναφέρθηκαν τα αυτοκίνητα που για οποιονδήποτε λόγο μπορεί να έχουν ακινητοποιηθεί στο δεξί ρεύμα κυκλοφορίας (π.χ. βλάβη), ή κάποιον φορητό σηματοδότη. Το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι ότι οι αισθητήρες που χρησιμοποιούνται αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει σε απόσταση έως 120 μέτρα. Δηλαδή με ταχύτητα 100 χλμ./ώρα, υπάρχουν μόλις 4 δευτερόλεπτα για πάρει τον έλεγχο ο οδηγός και να αντιδράσει.

«Το συμπέρασμά μας είναι ότι τα συστήματα αυτόνομης οδήγησης δεν είναι αρκετά ασφαλή για να αναλάβουν πλήρως τις μετακινήσεις μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Avery. «Πιστεύουμε ότι θα πρέπει να θεωρούνται ως υποβοηθούμενη τεχνολογία και ο οδηγός να παραμείνει σε εγρήγορση», συμπλήρωσε.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.