Βρετανία: Τα αγαπημένα τραγούδια των οδηγών στο αυτοκίνητο

Η οδήγηση τις τελευταίες δεκαετίες είναι συνυφασμένη με το ραδιόφωνο και ειδικά, τη μουσική. Ποια είναι όμως τα αγαπημένα τραγούδια των οδηγών;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το ραδιόφωνο, ή πιο σύγχρονα συστήματα όπως η χρήση USB, έχουν εξελιχθεί σε απαραίτητη παρέα εντός του αυτοκινήτου. Είτε είμαστε μόνοι, είτε έχουμε παρέα, η μουσική μας κρατάει συντροφιά σε μικρότερες ή μεγαλύτερες διαδρομές. Έχοντας αυτό υπ’ όψιν, η Seat UK πραγματοποίησε μια έρευνα, ώστε να διαπιστώσει ποια είναι τα αγαπημένα τραγούδια των Βρετανών οδηγών στο αυτοκίνητο. Τα αποτελέσματα παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον!

Καταρχάς, στην έρευνα για τα αγαπημένα τραγούδια συμμετείχαν 2000 οδηγοί, ηλικίας από 18 έως 84 ετών. Το 90% των οδηγών, παραδέχθηκε ότι η ακρόαση μουσικής στο αυτοκίνητο τους κάνει να νιώθουν χαρούμενοι. Ακόμη, το 84% δήλωσε πως προτιμά να ακούει πάντοτε ή πολύ συχνά, τα αγαπημένα του τραγούδια. Τα παραπάνω αποτελέσματα ενισχύονται από μια σχετική έρευνα που είχε διενεργήσει το περιοδικό “Nature”. Σύμφωνα με τα αποτελέσματά της, η ακρόαση μουσικής βοηθά στην απελευθέρωση ντοπαμίνης, που χαρακτηρίζεται και ως ορμόνη της ευτυχίας. Επιπρόσθετα, η χαρά που αισθανόμαστε αυξάνεται, όταν ακούμε τραγούδια που αγαπάμε. Ποια είναι όμως τα είδη μουσικής που προτιμούν οι Βρετανοί οδηγοί; Pop και rock έχουν την πρωτοκαθεδρία, ενώ το 64% των ερωτηθέντων απάντησε πως η ακρόαση διαφορετικών ειδών μουσικής στο αυτοκίνητο, προκαλεί αλλαγή στη διάθεσή του.

Ποια είναι εντέλει τα πιο δημοφιλή τραγούδια για τους Βρετανούς οδηγούς; Μπορεί σε μια πρώτη ανάγνωση να προκαλεί έκπληξη, ωστόσο αν το καλοσκεφτούμε, το αποτέλεσμα είναι αναμενόμενο. Αγαπημένο τραγούδι αναδείχθηκε το Bohemian Rhapsody, το πιο γνωστό από μια σειρά πασίγνωστων ροκ επιτυχιών των Queen, που παρουσιάστηκε το 1975! Άλλωστε, η σπαρακτική ερμηνεία του Freddie Mercury, αντηχεί στα αυτιά όσων έχουν ακούσει έστω και μια φορά το τραγούδι. Στο “βάθρο” των προτιμήσεων, το Bohemian Rhapsody πλαισιώνεται από τα Dancing Queen των Abba και Livin’ on a Prayer των Bon Jovi.

Αναλυτικά, τα 20 αγαπημένα τραγούδια είναι:
1. Bohemian Rhapsody, Queen
2. Dancing Queen, ABBA
3. Livin’ on a Prayer, Bon Jovi
4. I’m Gonna Be (500 miles), The Proclaimers
5. Eye of the Tiger, Survivor
6. Walking on Sunshine, Katrina and the Waves
7. Wake Me Up Before You Go Go, Wham!
8. Happy, Pharrell
9. Girls Just Wanna Have Fun, Cindy Lauper
10. I Gotta Feeling, Black Eyed Peas
11. Ain’t No Mountain High Enough, Marvin Gaye & Tammi Terrell
12. Don’t Stop Believing, Journey
13. Wonderwall, Oasis
14. This Is Me, The Greatest Showman
15. Roar, Katy Perry
16. Hey Ya!, Outkast
17. I Believe in a Thing Called Love, The Darkness
18. Three Little Birds, Bob Marley
19. One Kiss, Calvin Harris & Dua Lipa
20. Hey Baby!, DJ Otzi

Σημειώστε, πως η Seat εξοπλίζει τα οχήματά της με σύστημα Shazam, για αναγνώριση τραγουδιών. Σύμφωνα με στοιχεία της Nielsen Consulting, το 70% των χρηστών, συμβουλεύονται τη σχετική εφαρμογή κατά την κίνηση με το αυτοκίνητο, για ταχύτητες άνω των 30 χλμ./ώρα. Με βάση τα παραπάνω, το ηχοσύστημα παίζει σημαντικό ρόλο στα σύγχρονα αυτοκίνητα, με τους κατασκευαστές να προσπαθούν να “πετύχουν όσο πιο φυσικό ήχο γίνεται”, όπως δήλωσε και ο μηχανικός ακουστικής της Seat, Adrián Mateo.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.