Βρέθηκε η πρώτη Triumph που κατασκευάστηκε ποτέ

Ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας της ανακάλυψε η Triumph, που δεν είναι άλλο από την πρώτη μοτοσικλέτα που κατασκεύασε ποτέ πριν από έναν και πλέον αιώνα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Triumph 1901 prototype

Πρόκειται για μια πραγματικά ιστορική ανακάλυψη για την Triumph, η οποία ήρθε μάλιστα την καλύτερη στιγμή αφού η βρετανική εταιρεία γιορτάζει φέτος 120 χρόνια ζωής.

Η μοτοσικλέτα που βρέθηκε είναι η 1901 Prototype με τα εύσημα να πηγαίνουν στον συλλέκτη κλασικών μοντέλων της βρετανικής εταιρείας Dick Shepherd, ο οποίος δεν την ανακάλυψε μόνο αλλά προχώρησε και στην αναπαλαίωση της φέρνοντας έτσι σε κατάσταση βιτρίνας. Η 1901 Prototype κατασκευάστηκε από την Triumph, ένα χρόνο πριν ξεκινήσουν επίσημα οι πωλήσεις της εταιρείας, κάτι που έγινε το 1902.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη για τη νέα Ducati DesertX (+video)

Οι άνθρωποι της Triumph γνώριζαν για την ύπαρξη της 1901 Prototype μόνο μέσα από διαφημιστικά φυλλάδια εκείνης της εποχής αλλά και από φήμες που ανέφεραν ότι είναι ακόμη “ζωντανή”.

Σύμφωνα και με την επίσημη ανακοίνωση της Triumph, τον Shepherd ένας φίλος ενός άλλου συλλέκτη που απεβίωσε με στόχο την αξιολόγηση μιας μοτοσικλέτας που βρισκόταν στη συλλογή του εκλιπόντος.

Κατά την αξιολόγηση της ο Shepherd ανακάλυψε λεπτομέρειες που ήταν μοναδικές και δεν είδαν ποτέ το φως της παραγωγής της πρώτης μοτοσικλέτας των Βρετανών που ξεκίνησε το 1902. Μάλιστα η 1901 Prototype συνοδευόταν και από ένα γράμμα στο οποίο υπογραμμίζονταν οι μοναδικές λεπτομέρειες.

Διαβάστε επίσης: Η αναβαθμισμένη KTM 390 Adventure σε Ζήρια, Καλάβρυτα, Παναχαϊκό (+video)

Η πρώτη μοτοσικλέτα της Triumph δημιουργήθηκε με τον συνδυασμό ενός πλαισίου ποδηλάτου της εταιρείας και ενός μικρού κινητήρα που προερχόταν από την βέλγικη Minerva. Μέσα από την έρευνα που πραγματοποίησε ο Shepherd κατάφερε να διασταυρώσει ακόμη και τον αριθμό παραγωγής αυτού του κινητήρα.

Τώρα, η πλήρως αναπαλαιωμένη Triumph 1901 Prototype εκτίθεται στο εργοστάσιο της εταιρείας στην Αγγλία και μάλλον αποτελεί το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαν να ζητήσουν οι Βρετανοί για τα 120ά γενέθλια τους.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.