Ξεκίνησε η παραγωγή του ευρωπαϊκού Nissan Qashqai

Η παραγωγή του νέου Nissan Qashqai βρίσκεται πλέον σε πλήρεις ρυθμούς στο εργοστάσιο της ιαπωνικής εταιρείας στο Sunderland της Αγγλίας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Σχεδόν πριν από 18 χρόνια το πρώτο Nissan Qashqai βγήκε από τη γραμμή παραγωγής στο Sunderland του Ηνωμένου Βασιλείου και τώρα ήρθε η σειρά της τελευταίας μέχρι στιγμής γενιάς του best seller των Ιαπώνων.

Διαβάστε επίσης: Στην Ελλάδα το ανανεωμένο Nissan Juke με έως 145 ίππους – Οι τιμές και οι εκδόσεις του

Με περισσότερους από τέσσερα εκατομμύρια πελάτες σε περισσότερες από 100 χώρες, το Qashqai αναβαθμίστηκε για άλλη μια φορά αποκτώντας πιο τολμηρή σχεδίαση και σημαντικές τεχνολογικές προσθήκες, με στόχο την περαιτέρω βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη.


Το νέο Qashqai, εξηλεκτρισμένο με το μοναδικό σύστημα e-POWER της Nissan, παράγεται ήδη στο Sunderland, λίγο πριν από την άφιξή του τις επόμενες εβδομάδες στους αντιπροσώπους της Nissan σε όλη την Ευρώπη και πέρα από αυτήν.

Διαβάστε επίσης: Το Nissan Ariya με έκπτωση χιλιάδων ευρώ. Δείτε τη νέα χαμηλότερη τιμή του

Για τις τελευταίες αναβαθμίσεις του δημοφιλούς crossover πραγματοποιήθηκε μια νέα επένδυση 35,3 εκατ. ευρώ στο βρετανικό εργοστάσιο, ποσό που προστέθηκε στην συνολική επένδυση της Nissan στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία ξεπερνά τα επτά δισ. ευρώ.

Το ανανεωμένο Qashqai μπήκε στην παραγωγή καθώς η Nissan συνεχίζει να αναπτύσσει το EV36Zero όραμά της στο εργοστάσιο του Sunderland, ένα σχέδιο για το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας, συνδυάζοντας την κατασκευή ηλεκτρικών οχημάτων και την παραγωγή μπαταριών, με την ηλεκτρική ενέργεια να προέρχεται από ΑΠΕ.

Σχεδιασμένο, εξελιγμένο και κατασκευασμένο στη Βρετανία, το πρώτο Qashqai κατασκευάστηκε στο Sunderland προς τα τέλη του 2006, πριν από την κυκλοφορία του το 2007.

Η άμεση επιτυχία του είχε ως αποτέλεσμα η παραγωγή στο Sunderland να φτάνει σε επίπεδα ρεκόρ, με το εργοστάσιο να καταγράφει τους υψηλότερους ετήσιους όγκους στην ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας του Ηνωμένου Βασιλείου με τέσσερα μέχρι σήμερα εκατομμύρια μονάδες, ενώ στην πορεία “δημιούργησε” περισσότερους από 20 ανταγωνιστές.

Από τότε που κυκλοφόρησε το Qashqai τρίτης γενιάς το 2021, έχει πουλήσει περισσότερες από 350.000 μονάδες στην Ευρώπη. Το Sunderland παράγει επίσης και το Juke, όπως και το αμιγώς ηλεκτρικό LEAF.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.