Ξεκίνησε περιπολίες το μικροσκοπικό περιπολικό – Η δημοσίευση της ΕΛ.ΑΣ.

Με ισχύ 10 ίππων η.... "High Speed" έκδοση! Δείτε το μικροσκοπικό περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας που ξεκινά από σήμερα τις περιπολίες στο κέντρο...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
περιπολικό

Το ιστορικό κέντρο της Αθήνας θα περιπολεί από σήμερα το μικροσκοπικό περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο λόγος για το 2θέσιο Eco Car, το οποίο ξεπερνά οριακά σε μήκος τα μόλις δύο μέτρα. Πάμε να το γνωρίσουμε πιο αναλυτικά, αλλά να δούμε και την σχετική δημοσίευση της ΕΛ.ΑΣ.

Το συγκεκριμένο περιπολικό παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο περίπτερο της ΕΛ.ΑΣ., στην Έκθεση Θεσσαλονίκης. Διακρίνεται για τις εξαιρετικά μικρές του διαστάσεις, μιας και το μήκος του φτάνει τα 2,25 μέτρα, το πλάτος τα 1,29 και το ύψος τα 1,57 μέτρα. Μπορεί να μεταφέρει δύο επιβάτες και φέρει ηλεκτροκινητήρα 10 ίππων στην ισχυρή του έκδοση. Κάπως έτσι, είναι εφικτή η τελική ταχύτητα των 80 χλμ./ώρα για το αμάξωμα των μόλις 670 κιλών.

Από την άλλη, η μπαταρία του αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου εξασφαλίζει μία αυτονομία της τάξης των 100 χλμ. Όσο για την φόρτιση, αυτή ολοκληρώνεται σε περίπου πέντε ώρες μέσω απλής, οικιακής πρίζας. Η Ελληνική Αστυνομία, δημοσιεύοντας στην σελίδα της στο Facebook την κεντρική εικόνα του άρθρου ανέφερε: “Ξεκίνησε και το ηλεκτρικό όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας να περιπολεί στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.