Ξενάγηση στο μουσείο με τις Alfa Romeo των… θαλασσών

"Cavalli Marini", ή αλλιώς... τα άλογα της θάλασσας. Το μουσείο της Alfa Romeo στο Arese φιλοξενεί τα σκάφη της φίρμας που έγραψαν τη δική τους ιστορία...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Μπορεί η ιστορία 110 ετών της Alfa Romeo να είναι γεμάτη με πανέμορφες μπερλίνες που άφησαν ιστορία, αλλά στο μουσείο της εκτίθεται και η άλλη πλευρά της, η πιο σπάνια. Ο λόγος για μερικά σκάφη του παρελθόντος, τα οποία φέρουν κινητήρες της Alfa.

Διαβάστε επίσης: Η “αναβίωση” της Alfa Romeo Tipo 33 από Έλληνα σχεδιαστή

Πέρα από τη στεριά, η Alfa Romeo έγραψε τη δική της ιστορία και στις θάλασσες. Η ενασχόλησή της με τους αγώνες θαλάσσης ξεκίνησε από τη δεκαετία του 1920 και οι κινητήρες που χρησιμοποιήθηκαν προέρχονταν από αυτοκίνητα και αεροσκάφη της. Ενδεικτικό παράδειγμα είναι το σκάφος υψηλών ταχυτήτων “Arno II”, ο κινητήρας του οποίου εφοδίαζε το μονοθέσιο που κατέκτησε το 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 το 1950.

Τα εννέα σκάφη που βρίσκονται στην έκθεση, έχουν κατακτήσει στο παρελθόν 11 Παγκόσμια Ρεκόρ, 6 Παγκόσμια Πρωταθλήματα, 7 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και 9 Ιταλικά Πρωταθλήματα. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε το πιο θρυλικό σκάφος. Πρόκειται για το “Arno II”, το οποίο κατασκευάστηκε το 1946. Ο κινητήρας του άσσου της F1, Juan Manuel Fangio, χάρισε στο σκάφος και ένα ρεκόρ ταχύτητας.

Φέτος, με αφορμή τη συμπλήρωση 110 χρόνων από την επέτειο της μάρκας, το Μουσείο της Alfa Romeo στο Arese τιμά αυτή την ξεχωριστή ιστορία με την έκθεση “Cavalli Marini” (Άλογα της Θάλασσας). Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τον Φεβρουάριο του 2021 και αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να γνωρίσει κανείς την “κρυφή” ιστορία της Alfa Romeo.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.