Ξεπέρασαν τα 73.000.000 ευρώ οι αποζημιώσεις στους αυτοκινητοδρόμους λόγω Covid

Συνεχίζονται οι αποζημιώσεις στους αυτοκινητοδρόμους για μη είσπραξη διοδίων την περίοδο του lockdown. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα ποσά που έχουν εισπράξει!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Διόδια

Όπως σας είχαμε ενημερώσει στις αρχές της πανδημίας σε άρθρο που μπορείτε να δείτε εδώ, οι παραχωρησιούχοι θα αποζημιωθούν λόγω της μειωμένης κίνησης στις διελεύσεις οχημάτων που προκάλεσε η απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Πλέον, με την αποζημίωση συνολικού ύψους 7,2 εκατ ευρώ στην “ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ” για τα απολεσθέντα έσοδα από τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας που ίσχυσαν κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2020, ολοκληρώθηκε για την περασμένη χρονιά η καταβολή των χρημάτων στους τέσσερις βασικούς οδικούς άξονες της χώρας, φτάνοντας έτσι στα 33.000.000 ευρώ!

Όπως αναφέρεται στην απόφαση “κατά το διάστημα των περιοριστικών και απαγορευτικών μέτρων στις μετακινήσεις η κυκλοφορία στο Έργο Παραχώρησης σημείωσε μεγάλη πτώση συγκριτικά με το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους”.

Σε αυτό το σημείο να πούμε πως ήδη έχει εγκριθεί για το ίδιο χρονικό διάστημα (β΄εξάμηνο 2020) στον παραχωρησιούχο “Νέα Οδός” με ποσό 14.550.000 ευρώ για την απώλεια εσόδων, στον παραχωρησιούχο “Ολυμπία Οδός” το ποσό 10.190.000 ευρώ και στον παραχωρησιούχο “Οδός Κεντρικής Ελλάδας” το ποσό 1.740.000 ευρώ.

Επίσης να υπενθυμίσουμε πως για το πρώτο εξάμηνο του 2020, οι αποζημιώσεις που δόθηκαν ήταν 13.500.000 ευρώ στην “ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.”, 6.370.000 στην “ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.”, 13.360.000 στη “ΝΕΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.”, 1.740.000 στην “ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Α.Ε. ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ” και 5.300.000 στην Παραχωρησιούχο “ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.”, ξεπερνώντας έτσι τα 40.000.000 ευρώ!

Επομένως, για τα μέτρα περιορισμού κυκλοφορίας λόγω Covid-19 στην χώρα μας, το ελληνικό δημόσιο έχει καταβάλλει μέχρι τώρα στους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους περισσότερα από 73 εκατ ευρώ. Φυσικά, εδώ θα πρέπει να τονίσουμε πως θα καταβληθούν και άλλες αποζημιώσεις στους παραχωρησιούχους, καθώς υπήρξαν και το 2021 μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr