Υπό συζήτηση τα διόδια στο κέντρο της Αθήνας!

Φαίνεται πως τα διόδια στο κέντρο της Αθήνας είναι ένα πιθανό σενάριο καθώς η πρόταση έχει ήδη πέσει στο τραπέζι από τους αρμόδιους.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Karamanlis

Ενδιαφέροντα ήταν τα όσα είχε να πει στον “ΣΚΑΪ 100,3” ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κώστας Καραμανλής, καθώς μίλησε μεταξύ άλλων για τον “Καθαρό Δακτύλιο” αλλά και για την πιθανότητα τοποθέτησης διοδίων στο κέντρο της Αθήνας.

Ερωτηθείς λοιπόν για το ενδεχόμενο πληρωμής διοδίων για την είσοδο στο κέντρο της πρωτεύουσας, μέτρο που ισχύει σε κάποιες χώρες του εξωτερικού, τόνισε ότι πρόκειται για ένα θέμα που βρίσκεται στο τραπέζι των συζητήσεων, στο πλαίσιο της γενικότετης πολιτικής που υπάρχει στην ΕΕ «ο ρυπαίνων πληρώνει». «Είναι κάτι το οποίο έχει πέσει στο τραπέζι, είναι κάτι που θα συζητήσουμε και θα δούμε, τίποτα δεν αποκλείεται», είπε ο κ. Καραμανλής.

Παράλληλα προανήγγειλε σταδιακά και τη λήψη άλλων, πρόσθετων, μέτρων για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος, όπως τα εταιρικά πακέτα εισιτηρίων μειωμένου κόστους στο πρότυπο πολλών ευρωπαϊκών πόλεων, στην επέκταση των γεωγραφικών ορίων του δακτυλίου, αλλά και σε πλατφόρμες για carpooling/carsharing (διαμοιρασμός αυτοκινήτου και μετακίνηση τριών ή και περισσότερων ατόμων με ένα αυτοκίνητο) σε συνεργασία με το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής.

Όσον αφορά στην επαναφορά του Δακτύλιου με νέα μορφή και νέους περιορισμούς, ο κ. Καραμανλής επισήμανε πως στον «Καθαρό Δακτύλιο» όπως ονομάζεται πλέον, θα μπαίνουν ελεύθερα τα ηλεκτρικά οχήματα, τα εκ κατασκευής φυσικού αερίου και υγραερίου οχήματα, τα υβριδικά οχήματα και τα οχήματα κατηγορίας Euro6 που εκπέμπουν κάτω από 120 gr./CO2, ενώ θα περιοριστούν δραστικά οι εξαιρέσεις έως και 50%. «Οι εξαιρέσεις ήταν υπερβολικές και για αυτό θα πέσει μαχαίρι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ: ΣΚΑΙ 100,3

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr