Υποχρεωτικές οι “αλυσίδες” στην Αττική – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. και το πρόστιμο

Δείτε από πότε ισχύει το μέτρο σύμφωνα με απόφαση του Διευθυντή Τροχαίας Αττικής. Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
αλυσίδες

Σε ανακοίνωση σχετικά με τα μέτρα λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία, προκειμένου να αποφευχθεί η πρόκληση κυκλοφοριακών προβλημάτων. Πιο συγκεκριμένα, από τις 22.00 το βράδυ της Δευτέρας (29/1), όλα τα αυτοκίνητα οφείλουν να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικά μέσα (όπως ειδικά ελαστικά ή αλυσίδες) στο σύνολο του οδικού δικτύου του Ν. Αττικής. Ακολουθεί αναλυτικά μέρος της επίσημης ανακοίνωσης της Ελληνικής Αστυνομίας:

Δείτε επίσης: Αλυσίδες χιονιού – Οδηγός αγοράς και τοποθέτησης (+videos)

“Με Απόφαση του Διευθυντή Τροχαίας Αττικής από τις 22.00 τη Δευτέρα 29-01-2024 τα αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών οφείλουν να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, εφόσον τα οχήματα αυτά δεν φέρουν ειδικά ελαστικά κατά την κυκλοφορία τους στο σύνολο του οδικού δικτύου του Ν. Αττικής.


Αλυσίδες

Οι οδηγοί των οχημάτων επιβάλλεται:
– να φροντίζουν για τον εφοδιασμό των οχημάτων τους με κατάλληλα αντιολισθητικά μέσα, καθώς και ικανή ποσότητα καυσίμων,
– να γνωρίζουν τον τρόπο τοποθέτησης και λειτουργίας των αντιολισθητικών μέσων που φέρουν,
– να προσαρμόζουν την οδήγησή τους ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες,
– να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση,
– να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων”.

Το πρόστιμο… και η εξαίρεση!
Σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ., οι οδηγοί αυτοκινήτων που δεν φέρουν αντιολισθητικά μέσα τιμωρούνται με διοικητικό πρόστιμο ύψους 80 ευρώ. Μόνο τα αυτοκίνητα με χιονολάστιχα (που φέρουν την ειδική σήμανση του «αλπικού» συμβόλου με την ένδειξη M+S) δεν είναι υποχρεωτικό να εφοδιάζονται με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, όπως χιονοκουβέρτες ελαστικών.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.