«Κολυμπώντας πέρα από τα όρια»… Ένα παραμύθι που αγγίζει την πραγματικότητα!

«Κολυμπώντας πέρα από τα όρια»… Αυτό είναι το παραμύθι του Σπύρου Χρυσικόπουλου, που μας απαντά σε 5 σύντομες ερωτήσεις με αφορμή την κυκλοφορία του παιδικού του βιβλίου.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Τον Σπύρο Χρυσικόπουλο πολλοί από εσάς ήδη τον γνωρίζετε καθώς τον έχουμε φιλοξενήσει τόσο στη τηλεοπτική εκπομπή Traction, όσο και στο site μας για τους κολυμβητικούς άθλους του.

Περισσότερα για τον Σπύρο Χρυσικόπουλο μπορείτε να διαβάσετε εδώ, εδώ και εδώ.

Αυτή τη φορά έρχεται και πάλι στο προσκήνιο με μια εντελώς διαφορετική αφορμή. Ο λόγος για το ολοκαίνουργιο παιδικό βιβλίο που έγραψε ο ίδιος και αποτελεί την αυτοβιογραφία του.


Η ιστορία ξεκινάει από τα παιδικά χρόνια του κολυμβητή υπέρ-αποστάσεων και αναφέρει πως προέκυψε η λατρεία του για τη θάλασσα και το κολύμπι. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα υπεράνθρωπα εγχειρήματά του με λεπτομέρειες που καθηλώνουν μικρούς αλλά και μεγάλους παρόλο που πρόκειται για παιδικό βιβλίο. Η εξιστόρηση των γεγονότων έγινε με ιδιαίτερη προσέγγιση. Παρόλο που πρόκειται για ένα καλοκαιρινό βιβλίο (όπως φαίνεται και από το εξώφυλλο), διαβάζοντάς το θα δείτε επίσης πολύ χιόνι και τη θερμοκρασία να πέφτει αρκετά.. ακόμα και στους -30°C.

Οι δυσκολίες που συνάντησε πολλές, όπως και οι αποτυχίες οι οποίες όμως όχι μόνο δεν του έκοψαν τα φτερά αλλά του έδωσαν ώθηση να πετάξει ακόμα πιο μακριά! Κάτοχος παγκοσμίου ρεκόρ Guinness και κολυμβητικά εγχειρήματα στην ανοιχτή θάλασσα με ατελείωτες ώρες κολύμβησης, μεγάλα κύματα, κόντρα ρεύματα και πολλή αλμύρα. Με λίγα λόγια ο Σπύρος βιώνει μια καθημερινότητα μέσα στο νερό.

Μέσα από την ιστορία του ο Σπύρος καταφέρνει να παρακινήσει και να δώσει τη δύναμη που χρειάζονται όλοι για να συνεχίζουν όταν όλα πάνε στραβά! Είναι η φωνή που πρέπει να μας συντροφεύει σε κάθε δύσκολη στιγμή.

  1. Τελικά ανήκεις στο ανθρώπινο είδος ή προέρχεσαι από κάποιο άλλο θαλάσσιο πλάσμα?

Ανήκω στο ανθρώπινο είδος, όμως αν κάνω κάποια εξειδικευμένη εξέταση στο DNA μου, ίσως αποδειχθεί ότι έχω στοιχεία και από κάποιο θαλάσσιο είδος.

  1. Εγώ που διάβασα το βιβλίο σου, ένιωσα πως η ιστορία σου θα μπορούσε να είναι μια ομιλία ενθάρρυνσης (motivation speech). Είναι σωστή αυτή η αίσθηση που άφησε? Είναι κάτι που επέλεξες ή βγήκε αυθόρμητα? Πολύ σωστή παρατήρηση. Νομίζω βγήκε αυθόρμητα καθώς όλα αυτά που έχω βιώσει μέσα από τα εγχειρήματά μου, ένιωσα πως θέλω να τα μοιραστώ με τον κόσμο αλλά κυρίως να περάσω κάποια μηνύματα. Είναι σημαντικό να βλέπεις πως ανταπεξέρχεται κάποιος στις δυσκολίες, πώς πετυχαίνει τους στόχους του, πότε τους πετυχαίνει και πότε όχι. Με αυτόν τον τρόπο βλέπεις κοινά στοιχεία με τη δική σου ζωή, παίρνεις δύναμη και βελτιώνεσαι. Μαθαίνεις να μην το βάζεις κάτω γιατί μόνο έτσι ξεφεύγεις από τη στασιμότητα. Σίγουρα ένα από τα μηνύματα που θέλω να περάσω στους αναγνώστες μέσα από αυτό το βιβλίο είναι να μάθουν να έχουν υπομονή, γιατί τα τελευταία χρόνια είναι κάτι που εκλείπει από τους ανθρώπους γενικότερα αλλά και από τα μικρά παιδιά.
  1. Τελικά το ψάρι σου μίλησε?

Όταν αφήνεις τη φαντασία σου ελεύθερη μπορείς να ακούσεις όλα τα ζώα που έχουν κάτι να σου πουν. Στην προκειμένη περίπτωση και τις δυο φορές είχα επίσκεψη από ψάρι, ωστόσο δόθηκε εξαιρετική προσοχή στην προσέγγιση καθώς πρόκειται για παιδικό βιβλίο.

  1. Τι είναι αυτό το τόσο ξεχωριστό που έχει η θάλασσα και σε έχει μαγέψει?

Με μαγεύει η αίσθηση της ελευθερίας. Νιώθω ότι δεν υπάρχει βαρύτητα και είναι σαν να πετάω!

  1. Το βιβλίο κυκλοφόρησε τον Ιούνιο και είναι διαθέσιμο στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Ψυχογιός, ωστόσο υπάρχει προγραμματισμένη επίσημη παρουσίαση?

Φυσικά πρόκειται να γίνει επίσημη παρουσίαση και είναι κάτι που το περιμένω με πολλή αγωνία γιατί θα είναι η πρώτη φορά που θα έρθω κοντά με το κοινό για να του παρουσιάσω το βιβλίο μου. Δεν έχει οριστεί ακόμα η ημερομηνία όμως θα γίνει σύντομα και θα το ανακοινώσω!

Το βιβλίο μπορείτε να το αποκτήσετε κάνοντας κλικ εδώ και φυσικά στο βιβλιοπωλείο της επιλογής σας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.