15.000 πρόστιμο επειδή ανέβασε στο FB φωτογραφία Ι.Χ. παρκαρισμένου σε θέση ΑμεΑ

Το δικαστήριο αποφάσισε και η ποινή ήταν αρκετά "σκληρή" για την κυρία που ανέβασε φωτογραφία αυτοκινήτου παρκαρισμένου σε θέση ΑμεΑ.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από περίπου έναν χρόνο, μία κυρία (δεν δημοσιεύουμε το όνομά της για ευνόητους λόγους) έκανε σύσταση σε οδηγό να μετακινήσει το όχημά του, καθώς είχε παρκάρει σε θέση στάθμευσης για ΑμεΑ.

Αυτός διαφώνησε και η γυναίκα τον έβγαλε φωτογραφία την οποία ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Η φωτογραφία έγινε viral κάτι που έφτασε και στον οδηγό του παράνομα παρκαρισμένου οχήματος, ο οποίος κινήθηκε νομικά, καθώς φαίνονταν οι πινακίδες του αυτοκινήτου του.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα εδώ

Ακριβώς εδώ, είναι που συγκρούονται δύο θεμελιώδη δικαιώματα: αφενός το δικαίωμα της κυρίας να πληροφορήσει το κοινό για αυτό που της έτυχε και για την ανοίκεια λεκτική επίθεση που δέχθηκε (ελευθερία της έκφρασης) και αφετέρου το δικαίωμα προστασίας ιδιωτικής ζωής του οδηγού. Η σύγκρουση των δικαιωμάτων επιλύεται με τις μεθόδους στάθμισης που έχει καθιερώσει το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, με κριτήρια όπως: α) είχε ενημερωθεί το άτομο ότι θα δημοσιευθεί η φωτογραφία του; β) το περιστατικό έγινε σε δημόσιο χώρο ή σε καθεστώς μυστικότητας; γ) υπάρχει ενδιαφέρον της κοινής γνώμης για το περιστατικό; δ) υπέστη κάποια βλάβη το άτομο σε σχέση με την προσωπική του κατάσταση;

Αφού λοιπόν στάθμισε τα παραπάνω το δικαστήριο, αποφάσισε πως η προβολή της φωτογραφίας δεν ήταν αναγκαία για την επίτευξη των σκοπών της καταγγελίας. Έτσι, διέταξε τη διαγραφή της φωτογραφίας, την ανάρτηση της απόφασης στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και καταβολή χρηματικής ικανοποίησης, ύψους 15.000 ευρώ για παραβίαση του ΓΚΠΔ (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων) και του Ν. 4624/2019».

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr