160 χρόνια Opel: Από τις ραπτομηχανές, στο σήμερα…

1862-2022. 160 χρόνια ιστορίας για την Opel, μία εταιρεία "ορόσημο" στον χώρο της αυτοκίνησης. Ας δούμε τους σημαντικότερους σταθμούς στην ιστορία της!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Opel 160 χρόνια

Η Opel γιορτάζει φέτος μια πολύ ξεχωριστή επέτειο, μιας και τον μήνα Σεπτέμβριο συμπληρώνονται ακριβώς 160 χρόνια από τότε που ο Adam Opel ίδρυσε την εταιρεία του στο Rüsselsheim.

1862: Ξεκινώντας με ραπτομηχανές
Ο Adam Opel, σε ηλικία 25 ετών, επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του το Rüsselsheim και δημιούργησε το λιτό εργαστήριό του στο σπίτι των γονιών του. Η διαδικασία συναρμολόγησης της πρώτης ραπτομηχανής κράτησε μήνες. Το 1863, ο Adam Opel έστησε τη δική του μονάδα παραγωγής σε ένα αχρησιμοποίητο βουστάσιο του θείου του. Από το Παρίσι, ο αδερφός του, Georg, προμήθευε τον Adam με χάλυβα, σαΐτες, βελόνες και ολοκληρωμένες ραπτομηχανές για μεταπώληση. Μια πρώτη αγγελία έκανε την εμφάνισή της, με τον Adam να προσλαμβάνει τον πρώτο του υπάλληλο. Ο Opel όχι μόνο κατασκεύαζε ραπτομηχανές, αλλά και τις εμπορευόταν με μεγάλη επιτυχία.

1887: Από τις ραπτομηχανές στα ποδήλατα
Σε ένα ταξίδι στο Παρίσι το 1884, ο Adam Opel γνώρισε το penny-farthing, ένα ποδήλατο με τεράστια μπροστινή ρόδα (στη Γαλλική πρωτεύουσα, τα ποδήλατα ήταν ήδη ένα συνηθισμένο μέσο μεταφοράς). Το φθινόπωρο του 1887, το πρώτο ποδήλατο βγήκε από το εργοστάσιο της Opel, ενώ τη δεκαετία του 1920 η Opel έγινε ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ποδηλάτων στον κόσμο, με 15.000 εμπόρους να πουλούν τα ποδήλατα από το Rüsselsheim.

1899: Η Opel αρχίζει να κατασκευάζει αυτοκίνητα
Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τον 19ο αιώνα, ενώ μέχρι το 1906 κατασκευάστηκε το 1.000ο όχημα. Το αποκορύφωμα ήρθε την επόμενη χρονιά όταν ο κατασκευαστής αυτοκινήτων από το Rüsselsheim διορίστηκε προμηθευτής της αυτοκρατορικής αυλής. Τις επόμενες δεκαετίες, η Opel έγραψε ιστορία παράγοντας αυτοκίνητα που κάλυπταν σχεδόν όλες τις κατηγορίες. Μέχρι σήμερα, έχει δημιουργήσει μοντέλα θρύλους, όπως τα Kadett και Ascona, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει στραφεί και στην ηλεκτροκίνηση.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.