17χρονος χάνει τον έλεγχο, αστυνομικός σώζεται από θαύμα (+video)

Ο νεαρός χάνει τον έλεγχο της BMW M3 και το γερμανικό μοντέλο κατευθύνεται προς τον αστυνομικό. Από τύχη είναι ακόμα ζωντανός...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW M3

Είναι από της περιπτώσεις που η τύχη ήταν με το μέρος των θυμάτων και δεν υπήρξε κάποιος θανάσιμος τραυματισμός. Δείτε τι συνέβη στην Βιρτζίνια των Η.Π.Α., όταν ένας νεαρός έχασε τον έλεγχο της BMW M3.

Ιταλία: Σοβαρό τροχαίο με εμπλεκόμενη μία σπάνια Lancia Delta Integrale

Στο video που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, θα δείτε ότι ένας αστυνομικός είχε σταματήσει στην άκρη του δρόμου τον κάτοχο μίας BMW Σειρά 7 για τυπικό έλεγχο. Ξαφνικά ακούει θόρυβο ελαστικών και διαπιστώνει ότι κατευθύνεται προς τα πάνω του ένα αυτοκίνητο.


Η BMW M3, την οποία οδηγούσε ένας 17χρονος, συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο και στη συνέχεια με το περιπολικό. Ο αστυνομικός κατάφερε να διανύσει μερικά μέτρα κάνοντας “ασπίδα” το αυτοκίνητο. Αυτά τα μέτρα ήταν σωτήρια, μιας και κατάφερε να επιβιώσει με ελαφρύ τραυματισμό.

Κοιτώντας το video, μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι θα ήταν πιο σωστή επιλογή να πηδήξει πίσω από την προστατευτική μπάρα. Αλήθεια, όμως, ποιος θα μπορούσε να σκεφτεί λογικά στη θέα ενός τόσο τρομακτικού γεγονότος; Σημασία έχει ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι ζωντανοί χωρίς σοβαρό τραυματισμό, τόσο ο οδηγός και ο συνεπιβάτης της BMW M3, όσο και ο οδηγός της BMW Σειρά 7. Τώρα ο 17χρονος είναι αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.