22 χρόνια από το πρώτο αυτοκίνητο με πέντε αστέρια στο Euro NCAP (+video)

Φέτος συμπληρώνονται 21 χρόνια από τότε που ο Euro NCAP έδωσε για πρώτη φορά στην ιστορία του πέντε αστέρια σε ένα αυτοκίνητο. Ποιο όμως ήταν αυτό;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Euro NCAP crash test πέντε αστέρια 2001

Τα πέντε αστέρια είναι η διάκριση που κυνηγούν όλοι οι κατασκευαστές στις αξιολογήσεις ασφάλειας του ανεξάρτητου οργανισμού Euro NCAP στις μέρες μας, ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία ανήκει το αυτοκίνητο τους.

Και ενώ σήμερα τα μοντέλα που αποσπούν την υψηλότερη και άκρως ποθητή αξιολόγηση με πέντε αστέρια από τον Euro NCAP είναι πολλά κάθε χρόνο, παρά τα όλο και αυστηρότερα στάνταρ που θέτει ο οργανισμός, τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά πριν από 25 χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Ε.Ε.-θανατηφόρα τροχαία: Πρωταθλήτρια η Ελλάδα στη μείωση τους


Ο Euro NCAP ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των πρώτων δοκιμών του στην ιστορία του το 1997 φέρνοντας τα πάνω-κάτω. Το κοινό υποδέχτηκε αυτά τα πρωτόγνωρα για εκείνη την εποχή στοιχεία με μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ ο ανεξάρτητος οργανισμός δέχτηκε σφοδρή κριτική από τους κατασκευαστές για τις δοκιμές που πραγματοποιούσε και τον τρόπο αξιολόγησης: τα κριτήρια ήταν τόσο υψηλά που κανένα αυτοκίνητο εκείνης της εποχής δεν μπορούσε να πιάσει τότε τα τέσσερα αστέρια στην αξιολόγηση του.

Βέβαια μετά την κριτική από τους κατασκευαστές ήρθαν και τα πρώτα αποτελέσματα στην πράξη με τα μοντέλα να βελτιώνεται αισθητά αναφορικά με την παθητική τους ασφάλεια μέσα σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα. Οι οδηγοί έδιναν πλέον τεράστια σημασία σε αυτά και κανένας από τους κατασκευαστές δεν ήθελε να μείνει πίσω σε αυτή την “κούρσα” ασφάλειας.

Διαβάστε επίσης: Κάθεσαι άνετα… κάθεσαι σωστά; Δες πώς πρέπει να ρυθμίσεις τη θέση οδήγησης

Τέσσερα χρόνια αργότερα, τον Ιούνιο του 2001, ήρθε και το πρώτο ορόσημο στην ιστορία των αξιολογήσεων του Euro NCAP, αλλά και στην εξέλιξη της παθητικής ασφάλειας των τεσσάρων τροχών, με τη Renault και το Laguna να είναι ο πρώτος κατασκευαστής και μοντέλο αντίστοιχα που αποσπούν διάκριση πέντε αστέρων στις δοκιμές πρόσκρουσης του οργανισμού.

Η αρχή είχε γίνει για την γαλλική εταιρία που κατάφερε με την πεντάστερη αξιολόγηση του Laguna να ανέβει πολύ ψηλά στη συνείδηση του κοινού στον τομέα της ασφάλειας ένα χαρακτηριστικό που ακολουθεί τα μοντέλα της μέχρι και σήμερα.

Δείτε πώς συμπεριφέρθηκε το γαλλικό μοντέλο στο video ντοκουμέντο του Euro NCAP που ακολουθεί.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.