Ε.Ε.-θανατηφόρα τροχαία: Πρωταθλήτρια η Ελλάδα στη μείωση τους

Μικρή ήταν η μείωση των θανατηφόρων τροχαίων στις χώρες τις Ε.Ε. το 2020 παρά τα περιοριστικά μέτρα ελέω Covid-19. Πρωταθλήτρια 10ετίας η Ελλάδα!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Τροχαία ατυχήματα E.E. 2021 Ελλάδα

Κατά 17% μειώθηκαν τα θανατηφόρα τροχαία στους δρόμους της Ε.Ε. τη χρονιά που μας πέρασε σε σχέση με το 2019, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ασφάλειας των Μεταφορών (European Transport Safety Council -ETSC). Η πτώση στα θανατηφόρα τροχαία οφείλεται κυρίως στον περιορισμό των μεταφορών ελέω Covid-19 και όχι σε όποια άλλα μέτρα σχετικά με τον περιορισμό των ατυχημάτων συμπληρώνει το ETSC.

Διαβάστε επίσης – ETSC: Πιο πολλά δεδομένα να συλλέγει το “μαύρο κουτί” των αυτοκινήτων

Το συμβούλιο κάνει παράλληλα αναφορά και στην αποτυχία σε επίπεδο Ε.Ε. για τη μείωση των θανατηφόρων τροχαίων κατά 50% μέχρι πέρσι και σε σχέση με τα δεδομένα του 2010, με τον μέσο όρο στην Ε.Ε. να ανέρχεται σε αυτό το διάστημα σε πτώση 37%.

Σύμφωνα με το ETSC, πέρσι έχασαν τη ζωή τους στους δρόμους της Ε.Ε. 18.844 άνθρωποι, 10.847 λιγότεροι σε σχέση με το 2010. Η μείωση των θανάτων κατά 37% μέσα σε μια 10ετία αναλογεί στη σωτηρία 56.305 ανθρώπων αλλά και σε οικονομικό όφελος που φτάνει, ούτε λίγο ούτε πολύ, στα 156 δισ. ευρώ.

Από όλα τα κράτη μέλη της Ε.Ε. η Ελλάδα ήταν εκείνη που κατάφερε να μειώσει τα θανατηφόρα τροχαία περισσότερο από το στόχο φτάνοντας στο -54% μέσα σε μια 10ετία. Μόνο η εκτός Ε.Ε. Νορβηγία ξεπερνά τη χώρα μας με μείωση θανατηφόρων τροχαίων κατά 55%. ενώ οι Πορτογαλία, Ισπανία, Κροατία, Βέλγιο, Σλοβενία, Ιταλία, Λιθουανία, Βουλγαρία, Δανία, Αυστρία και Ουγγαρία κινήθηκαν πάνω από τον μέσο όρο.

Διαβάστε επίσης – Θανατηφόρα τροχαία: Μεγάλη η εμπλοκή των βαρέων οχημάτων

Η εντυπωσιακή μείωση της Ελλάδας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στα τραγικά στοιχεία προ 2010 αλλά και στην οικονομική κρίση των τελευταίων ετών.

“Η οδική ασφάλεια είναι τελικά ένα θέμα δημόσιας υγείας. H νόσος Covid σκότωσε 3,5 εκατ. ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Την τελευταία 10ετία τουλάχιστον 13 εκατ. έχουν σκοτωθεί στους δρόμους όλου του κόσμου. Η εξωπραγματική και αναγκαία αντίδραση παγκοσμίως στην πανδημία έδειξε πως αυτοί που χαράζουν πολιτικές και η κοινωνία μπορούν να δράσουν ως σύνολο προς έναν κοινό στόχο. Μπορούμε να εφαρμόσουμε κάτι ανάλογο για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της οδικής ασφάλειας;”, δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής του ETSC Antonio Avenoso απαντώντας στην ερώτηση που έθεσε ο ίδιος: “Η επιτυχία δεν είναι εγγυημένη. Μετά από μήνες lockdown και υπακοής σε αυστηρούς κανόνες, μήπως ετοιμαζόμαστε για μια 10ετία ανυπακοής και υπερβολής, για ένα ακόμη “Roaring Twenties”; Ή θα μάθουμε από αυτή τη στιγμή ότι η ζωή πάνω στη γη είναι εύθραυστη και πρέπει να προστατευτεί; Η Ευρώπη χρειάζεται πολιτική ηγεσία περισσότερο από ποτέ. Κάθε χρήστης του δρόμου έχει το δικαίωμα και την ευθύνη να μετακινείται χωρίς να ρισκάρει τη δική του ζωή ή τη ζωή των άλλων…”

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.