281 νέα οχήματα για την προστασία των δασών – Οι κατηγορίες που επιλέχθηκαν

Νέα προμήθεια για το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας! Δείτε τι κατηγορίας θα είναι τα νέα οχήματα, αλλά και ποια θα είναι η αποστολή τους...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
προστασία δασών

Την προμήθεια 281 οχημάτων εξασφάλισε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, προκειμένου να ενισχύσει την επιχειρησιακή ικανότητα της Δασικής Υπηρεσίας και του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (ΟΦΥΠΕΚΑ).

Δείτε επίσης: Έρχονται κάμερες στα φανάρια και κλήσεις απευθείας στο κινητό με SMS

Σε περιπολίες για την πρόληψη πυρκαγιών
Από το σύνολο των οχημάτων, τα 150 θα διατεθούν στη Δασική Υπηρεσία για την πραγματοποίηση κοινών περιπολιών με το προσωπικό του ΟΦΥΠΕΚΑ, με σκοπό την πρόληψη πυρκαγιών και μη νόμιμων δραστηριοτήτων σε προστατευόμενες περιοχές και δασικές εκτάσεις, αλλά και για την ενίσχυση της επιστημονικής παρακολούθησης και της εποπτείας των περιοχών του δικτύου Natura 2000. Ο σχετικός διαγωνισμός, συνολικού προϋπολογισμού 15,8 εκατ. ευρώ, αναμένεται να προκηρυχθεί εντός των επόμενων ημερών.


Pick-up και τετρακίνητα επιβατικά
Αναλυτικά, η προμήθεια αφορά για τον ΟΦΥΠΕΚΑ σε 55 τετρακίνητα επιβατικά αυτοκίνητα, 70 διπλοκάμπινα τύπου pick up και 6 πολυθέσια επιβατικά αυτοκίνητα, ενώ για τη Δασική Υπηρεσία στα προαναφερθέντα 150 αγροτικά τύπου pick up. Φορείς υλοποίησης του εν λόγω έργου είναι το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και ο ΟΦΥΠΕΚΑ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.