Έρχονται κάμερες στα φανάρια και κλήσεις απευθείας στο κινητό με SMS

Αλλαγές έρχονται στον Κ.Ο.Κ. με πιο αυστηρές ποινές και τις παραβάσεις να έρχονται απευθείας με SMS στο κινητό. Οι πρώτες πληροφορίες...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
κάμερες

Σημαντικές αλλαγές έρχονται το επόμενο διάστημα από τις Αρχές, μιας και τα στοιχεία θανατηφόρων τροχαίων επιβάλλουν πιο αυστηρά μέτρα και μηδενική ανοχή στους παραβάτες. Η κυβέρνηση μελετά την αυστηροποίηση του Κ.Ο.Κ., έπειτα από τα τραγικά στοιχεία του 2023, τα οποία κάνουν λόγο για 600 νεκρούς στην άσφαλτο.

Δείτε επίσης: “Επιτέλους, κάμερες παντού!” – Η ανακοίνωση της Oδικής Oμοσπονδίας Eλλάδος

Ο Κ.Ο.Κ δεν έχει ανανεωθεί από το 2008 και αυτή τη στιγμή εξετάζονται τα εξής:
– Tοποθέτηση καμερών σε φανάρια λεωφόρων, όπου έχουν σημειωθεί σοβαρά τροχαία. Οι κάμερες θα βγάζουν φωτογραφία, θα στέλνουν το αρχείο στις Αστυνομικές Αρχές και θα βεβαιώνεται το πρόστιμο.
– Eφαρμογή του συστήματος ελέγχου οδηγικής συμπεριφοράς μέσω εφαρμογής του gov.gr. Το πρόστιμο θα ανεβαίνει στην ηλεκτρονική πλατφόρμα και στη συνέχεια, θα φτάνει στον οδηγό με ένα απλό SMS.
– Mείωση των ορίων ταχύτητας από τα 50 στα 30 χλμ./ώρα εντός πόλεως και αφαίρεση πινακίδων για παρκάρισμα σε ράμπες ή θέσεις ΑμεΑ.
– Point System με καθολική αφαίρεση διπλώματος: Στο κινητό μας τηλέφωνο θα υπάρχει και το ηλεκτρονικό ποινολόγιο, το λεγόμενο point system. Για παράδειγμα, αν ένας οδηγός κάνει μία παράβαση, θα φορτώνεται κάποιους πόντους. Στους 15 θα έρχεται υπενθύμιση από τον gov.gr και στους 25 θα αφαιρείται το δίπλωμα οδήγησης. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει ο οδηγός να περάσει ξανά τις εξετάσεις για δίπλωμα.


Πηγή: star.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.