29 χρόνια Playstation: Τα αγαπημένα μας driving games!

Πέρασαν 29 χρόνια από την ημέρα που η Sony παρουσίασε το Playstation και εμείς θυμόμαστε τα πλέον εμβληματικά driving games που λατρέψαμε σε αυτό!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ω ναι… Έχουν περάσει 29 χρόνια από την ημέρα που η Sony παρουσίασε το Playstation! Μία κονσόλα η οποία έμελλε να αλλάξει τα video games και την ψυχαγωγία στο σπίτι, ενώ αποτέλεσε διακαή πόθο για όλους εμάς τους petrolheads που θέλαμε να οδηγήσουμε τα πάντα έστω και εικονικά… και τότε ήμασταν ακόμη παιδιά.

Για την ακρίβεια, ήταν 3 Δεκεμβρίου του 1994 όταν η Sony παρουσίασε την κονσόλα που έμελλε να γίνει επιτυχία από την πρώτη μέρα, καθώς στην Ιαπωνία όπου και ξεκίνησε η διάθεσή της πούλησε 100.000 μονάδες!

Φυσικά, μέσα από τα χρόνια το Playstation έχει εξελιχθεί σε μία υπερκονσόλα καθώς πλέον βρίσκεται στην τέταρτη γενιά του, ενώ έχει εκπροσωπήσει επάξια όλα τα είδη παιχνιδιών. Παρόλα αυτά εμάς εδώ στο traction.gr μας απασχολεί η οδήγηση και φυσικά όταν αναφερόμαστε σε Playstation και οδήγηση τότε ο συνειρμός είναι αναπόφευκτος και αυτός είναι το Gran Turismo!


Ο τίτλος που μας έκανε όλους να πάρουμε Playstation και αργότερα τιμονιέρες με πεντάλ, ειδικά τραπέζια και καρέκλες που θύμιζαν μπάκετ κάθισμα αυτοκινήτου. Μόνο κράνος δεν φορούσαμε στο σπίτι για να παίξουμε Gran Turismo και το μόνο που άλλαξε είναι πως πρώτα φώναζε η «μαμά» να σταματήσουμε να παίζουμε, μετά η «κοπέλα» και μετά η «γυναίκα»…

Εξάλλου μιλάμε για έναν τίτλο που είναι στην παραγωγή από το 1997 και προφανώς έχει κυκλοφορήσει για όλες τις εκδόσεις της κονσόλας, ενώ έχει πουλήσει περισσότερες από 80.000.000 μονάδες!

Φυσικά δεν είναι μόνο το Gran Turismo που μας έκανε να γίνουμε… οδηγεί των πάντων, έστω και εικονικά. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το Colin McRae που σε έκανε πραγματικό πρωταγωνιστή στο WRC με τα αξέχαστα Ford Focus, Subaru Impreza και όχι μόνο ή το Richard Burns Rally, το οποίο κάποιοι ακόμη και σήμερα θεωρούν κορυφαίο όσον αφορά το ρεαλισμό του gameplay του και της φυσικής των αυτοκινήτων.

Από την άλλη παιχνίδια με περισσότερο arcade δράση και λιγότερο ρεαλισμό στην οδήγηση όπως το Burnout ή το Need for Speed (δες εδώ το Need For Speed σε video γυρισμένο με κανονικά αυτοκίνητα) έγραψαν την δική τους ιστορία και έφεραν νέα στοιχεία στα παιχνίδια οδήγησης.

Για το τέλος άφησα το F1 το οποίο κάθε σεζόν ήταν ενημερωμένο με τις ομάδες, τους οδηγούς και τα χρώματα των μονοθέσιων και σε έκανε πρωταγωνιστή στο επίσημο πρωτάθλημα της Formula 1 με την ομάδα και τον οδηγό που αγαπούσες!

Πιο κάτω έχουμε μερικά videos από τα racing games του Playstation 1 για να θυμηθούμε οι παλιοί και για να δουν οι νεότεροι πως ήταν τα video games στο πρώτο Playstation.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]