Η Nissan πρωταγωνιστεί στην ταινία “Gran Turismo” της Sony! (+videos)

Στο επίκεντρο της πολυαναμενόμενης ταινίας "Gran Turismo" της Sony βρίσκεται η πρωτοποριακή GT Academy της Nissan που γεννήθηκε από την πλούσια αγωνιστική κληρονομιά της.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ταινία Gran Turismo Nissan GT Academy 2023

Ένα συγκλονιστικό θέαμα περιμένει στις κινηματογραφικές αίθουσες τους φίλους του διάσημου video game της Sony και των virtual και πραγματικών αγώνων αυτοκινήτου. Στο επίκεντρο το πρωτοποριακό πρόγραμμα GT Academy της Nissan που αποτέλεσε και την έμπνευση για το σενάριο της ταινίας “Gran Turismo”.

Διαβάστε επίσης: Ο τεχνητός ήλιος της Nissan δοκιμάζει την αντοχή των χρωμάτων της (+video)

Το 2008, η Nissan καινοτόμησε, εισάγοντας τον ριζοσπαστικό αγώνα gamer-to-racer, μια τολμηρή κίνηση που μεταμόρφωσε τους καλύτερους παίκτες του ηλεκτρονικού παιχνιδιού Gran Turismo σε επαγγελματίες οδηγούς αγώνων. Αυτή η οραματική συνεργασία με το Gran Turismo αμφισβήτησε την ιδέα του τι χρειαζόταν για να γίνεις οδηγός, ανοίγοντας πόρτες για επίδοξα ταλέντα σε όλο τον κόσμο.


Βυθιστείτε στα 87 χρόνια ισχυρής αγωνιστικής κληρονομιάς της Nissan με τον Takao Katagiri, διευθύνοντα σύμβουλο της Nissan Motorsports, μαζί με τον Gareth Evans, διευθυντή Marketing Communications στη Nissan Motorsports, αναπολώντας τη δημιουργία του GT Academy και το μέλλον των αγώνων με τον Tommaso Volpe, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Nissan Ομάδα Formula E στο ακόλουθο video.

Σήμερα, η Nissan συνεχίζει να επαναπροσδιορίζει τον κόσμο των μηχανοκίνητων αγώνων και να ενδυναμώνει την επόμενη γενιά, προκαλώντας τον εαυτό της με μια νέα εστίαση στην ηλεκτροκίνηση στη Formula E.

Διαβάστε επίσης – Nissan: Με LiDAR και στην αποφυγή ατυχημάτων σε διασταυρώσεις (+video)

Η ταινία “Gran Turismo” θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 17 Αυγούστου και οι φίλοι του αγαπημένου video game σίγουρα δεν θα θέλουν να χάσουν ούτε δευτερόλεπτο από αυτό το συγκλονιστικό αφιέρωμα στο τολμηρό πνεύμα της GT Academy!

Η ταινία “Gran Turismo” οδηγεί το κοινό σε μια ξέφρενη βόλτα, προβάλλοντας τον συναρπαστικό συνδυασμό εικονικών και πραγματικών αγώνων που παρουσίασε το GT Academy και άφησε μια μοναδική κληρονομιά στον κόσμο των αγώνων. Δείτε το trailer της ταινίας της Sony ακολούθως.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.