Ο τεχνητός ήλιος της Nissan δοκιμάζει την αντοχή των χρωμάτων της (+video)

Οι εταιρείες δεν μπορούν να κυνηγούν τον ήλιο σε όλη την υφήλιο και για αυτό το λόγο η Nissan έφτιαξε τον δικό της...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Οι εταιρείες αυτοκινήτου πλέον δεν αρκούνται στις πολυδάπανες και χρονοβόρες δοκιμές εξέλιξης ενός αυτοκινήτου και επενδύουν μεταξύ άλλων και στην δημιουργία εργαστηρίων τα οποία προσομοιώνουν τις εκάστοτε συνθήκες, προκειμένου να εξοικονομήσουν έτσι χρόνο και να εξασφαλίσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η Nissan δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση στον τομέα αυτό και έτσι, εκτός από τις δοκιμές των μοντέλων της σε πραγματικές συνθήκες, δημιούργησε και ένα εργαστήριο στο οποίο δοκιμάζει την ανθεκτικότητα των χρωμάτων της στην ηλιακή ακτινοβολία. Το εργαστήριο βρίσκεται στο Μίτσιγκαν των Η.Π.Α. και εκεί οι μηχανικοί της Nissan εκθέτουν σε υπεριώδη ακτινοβολία, χάρη στο εργαλείο Xenon Weather-Ometer (XWO) που αξιολογεί την ανθεκτικότητα  ενός υλικού, τις βαφές τους.

Προκειμένου να γίνει η σωστή αξιολόγηση των επιπτώσεων της ηλιακής ενέργειας στη βαφή και σε άλλα υλικά, ένας λαμπτήρας Xenon 4.000 Watt, «ψήνει» 100 δείγματα, στα ίδια μήκη κύματος με τον ήλιο. Τα δείγματα περιστρέφονται γύρω από τη λάμπα Xenon για να μιμηθούν την τροχιά της γης  και καθώς  ο εργαστηριακός «ήλιος» μπορεί να «λάμπει» όλο το 24ωρο, η διαδικασία απαιτεί το ήμισυ του χρόνου, για τη δοκιμή των δειγμάτων βαφής.  Οι μηχανικοί παρατηρούν τα δείγματα του υλικού μέσω μιας σειράς κύκλων, για να ερευνήσουν τις αλλαγές και να εξασφαλίσουν κορυφαία ανθεκτικότητα και ποιότητα, για τους ιδιοκτήτες των μοντέλων της Nissan.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Doug Prytula, τεχνικό δοκιμών πλαισίου και σασί της Nissan North America «αυτό το εργαλείο μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε ακόμα πιο σκληρές συνθήκες. Είναι ένα ακόμα βήμα που κάνουμε για να διασφαλίσουμε ότι τα ποιοτικά πρότυπα της Nissan είναι αδιαπραγμάτευτα».

Φυσικά εκτός από το παραπάνω εργαστήριο, η Nissan χρησιμοποιεί περιβάλλοντα δοκιμών όπως τον «θάλαμο επιτάχυνσης του καιρού» για την αναπαραγωγή και προσομοίωση των συνθηκών που συμβαίνουν σε ένα φυσικό περιβάλλον, μέσα στο εργαστήριο. Με τον τρόπο αυτό, εκθέτουν διάφορους τύπους υλικών σε ένα ευρύ φάσμα συνθηκών που ένα όχημα μπορεί να αντιμετωπίσει, σε όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του.

Στο video που ακολουθεί πιο κάτω μπορείτε να δείτε την διαδικασία των εργαστηριακών δοκιμών της Nissan.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]