29χρονο Mazda MX-5 με 800.000 απροβλημάτιστα χιλιόμετρα!

Τα Mazda MX-5 είναι ως γνωστόν οικονομικά στην συντήρηση και αξιόπιστα roadster και αυτό εδώ το λευκό μοντέλο πρώτης γενιάς το αποδεικνύει και με το παραπάνω.

Βρείτε μας στο

Αυτό το λευκό Mazda MX-5 ή Miata αν θέλετε, πρώτης γενιάς (NA) έχει διανύσει 500.000 μίλια δηλαδή 800.000 χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του, υπήρξε αλλαγή κινητήρα στα 100.000 μίλια, όχι λόγω προβλήματος αλλά γιατί ήθελε να βάλει έναν νέο, υπετροφοδοτούμενο ο οποίος από τότε μέχρι και σήμερα λειτουργεί απροβλημάτιστα.

Βέβαια ο Ed, όπως είναι το όνομα του ιδιοκτήτη, φροντίζει σχολαστικά το αυτοκίνητό του, κάτι το οποίο φαίνεται και από τις εικόνες πιο κάτω και αυτός είναι ένας από τους λόγους που το αυτοκίνητο δεν του έχει βγάλει προβλήματα, όπως λέει ο ίδιος.

Θυμίζουμε πως το Mazda MX-5 πρώτης γενιάς ήταν στην παραγωγή από το 1989 έως και το 1997 με τετρακύλινδρα μοτέρ 1.6 λτ. και 1.8 λτ.

Εδώ μπορείτε να δείτε το σχετικό post στο Instagram στο λογαριασμό flyinmiata.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Something special happened just before Miata Reunion. Our good friend Ed hit over 500,000 miles on his turbocharged 1990 Miata on his drive to California. That’s a half-million miles of road trips, daily driving and smiles. You might have seen Ed’s super clean car at Laguna Seca near the entrance to the paddock area. Congratulations Ed, we hope you have many more years and many more miles in your awesome Miata! #MiataMonday #miatanation #halfamillionmile #miata #mx5 #mazda #milestone #roadtrip #miatareunion #lagunaseca #summer #california #turbo #roadster #convertible #driven #daily #miatalife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Flyin’ Miata (@flyinmiata) στις

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr