35 νέα περιπολικά Hyundai i30 στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας

Η ΕΛ.ΑΣ. παρέλαβε τα νέα της περιπολικά. Δείτε πόσα πήρε, ποιο μοντέλο είναι, τι μοτέρ διαθέτει και σε ποια περιοχή θα δραστηριοποιηθούν.

Βρείτε μας στο

Συνεχίζεται η ανανέωση του στόλου της ΕΛ.ΑΣ. με ακόμη μία παραλαβή νέων περιπολικών, αυτή την φορά μάρκας Hyundai. Συγκεκριμένα, στην διάθεση της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκαν 35 νέα περιπολικά Hyundai i30 για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Δείτε επίσης: Τα νέα οχήματα της ΕΛ.ΑΣ. για την Μαγνησία

Η παράδοση, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αμυγδαλέζα Αττικής και τα 35 νέα περιπολικά είναι Hyundai i30, ενώ το μοτέρ τους είναι diesel, χωρητικότητας 1.6 λίτρων και απόδοσης 115 ίππων.

Πρόκειται για οχήματα τόσο υπηρεσιακού όσο και ελεύθερου χρωματισμού, όπου στο σύνολό τους θα διατεθούν στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με σκοπό την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών.

Τα οχήματα αυτά αποκτήθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης του ΕΣΠΑ 2014 – 2020 «Ενεργητική Οδική Ασφάλεια» των Περιφερειών Αττικής, Στερεάς Ελλάδας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Δυτικής Μακεδονίας, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Βορείου Αιγαίου.